Mikor fogja a Rockstar Games visszatenni a Store-ba az eredeti, régi GTA-kat (GTA3, VC, SA)? Mert most, hogy nézem, még mindig csak az az okádék Definitive Edition van fent.
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 09:09
11/13 anonim válasza:
Lehet hogy sajnos soha. Nekem megvannak az eredeti verzók és ezerszer jobbak mint ez az összegányolt definitive edition. Tökéletesen fut mindegyik Windows 10 en magyarítással. Az irányítás és a kameramozgás olyannyira összecsapott hogy konkrétan fogtam és letöröltem az egészet. És ez már az 1.04 es patch. Játék közben konkrétan rosszul lettem a kameramozgástól. Mérnöki gányolás, és az eredeti csapat munkájának a megcsúfolása. Sajnálom azokat akik pénzt adtak érte. Ingyen nem érte meg, nem hogy még megvenni.
12/13 anonim válasza:
az újakban tiszta bugos az egész
pl a karakter a motoron ülve 30 centivel a semmit fogja (a kormány felett)
13/13 anonim válasza:
Na én tegnap vettem meg enebán az original 3,sa,vc-t. Sokkal jobbak mint a definitive. Pici hibák vannak meg nem annyira smooth nálam de egy 20 éves játékról beszélünk. Régen telón játszottam sokat, de már jó hallgatni a Billie Jeant :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!