Mikor fogja a Rockstar Games visszatenni a Store-ba az eredeti, régi GTA-kat (GTA3, VC, SA)? Mert most, hogy nézem, még mindig csak az az okádék Definitive Edition van fent.
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 09:09
1/13 anonim válasza:
Talán 1-2 év, gondolom majd felkerül Steamre is idővel ez a definitive, hogy ott is elgyen pár eladásuk, mikor már a saját paltformjukon nem veszi senki. Aztán ha már Steamen is lement a dolog, utána visszateszik talán a classic verziókat.
2/13 anonim válasza:
jó lenne kijavítani a hibákat...
és még ha a GTA6 is ilyen hibás lenne, bele nem merek gondolni, rá sem ismerek a fejlesztőkre
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak a klasszikus Vice City kellene. A San Andreas-t már megvettem tavaly Steam-en. A definitive egyébként sem menne a gépemen.
2022. febr. 7. 11:17
4/13 anonim válasza:
Nekem a GTA 3 kellene, meg kb. az egész original trilogy. Le tudnám torrentezni de az nem lenne az igazi
5/13 anonim válasza:
Kulcsként amúgy be elhet még szerezni őket kulcsos oldalkról.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
de ezek a kulcsok még működnek?
9/13 anonim válasza:
Esetleg enebán még láttam kódokat, ott is szerinted még működnek?
10/13 anonim válasza:
Persze, kulcsként lehet regelni még őket, azok nem járnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!