A GTA 5 FIB heist előkészületénél előbb ellopta egy getaway autót és utána a tűzoltó, de miután elvittem a tűzoltó kocsit a híd alá utána megint kiírta, hogy keressek egy getaway autót, ez miért van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 19:32
1/10 anonim válasza:
A getaway autót nem ellopni kell, hanem elrejteni egy parkolóban vagy sikátorban.
2/10 A kérdező kommentje:
De én így gyakorlatilag kettőt rejtettem el
2021. dec. 7. 20:44
3/10 anonim válasza:
Fel is hívtad az elrejtés után Lestert? Vagy lehet Michaelt kell de a lényeg hogy telefonálni kell hogy ott a kocsi.
4/10 A kérdező kommentje:
igen, és ki is írta, hogy mission passee: getaway vehicle aztán leszállítottam egy tűzoltó kocsit aztán megint kiírta, hogy kell getaway vehicle
2021. dec. 7. 20:59
5/10 anonim válasza:
De ez két külön dolog. A tűzoltóautó teljesen más. Egy 4 ajtós kocsit kell elrejteni valahol, és felhívni Lester-t.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom érthetőbben!
kiírta, hogy kell egy kocsi amit elrejtek, meg kell egy tűzoltó. Elrejtettem egy kocsit felhívtam lestert stb. Aztán ellopta egy tűzkocsit, le is szállította. Erre megint írta, hogy kell egy kocsi amit elrejtek, pedig már Elrejtettem egyet. Szerintem a rockstar úgy gondolta, hogy a legtöbb ember a tűzoltó al fog kezdeni,azért ilyen.
2021. dec. 8. 19:55
7/10 A kérdező kommentje:
*tűzoltóval
2021. dec. 8. 19:56
8/10 anonim válasza:
Próbáltál elrejteni újabb kocsit?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen és utána már nem kért mást. De akkor most így 2 kocsi van
2021. dec. 9. 06:03
10/10 anonim válasza:
Mindegy, próbáld meg teljesíteni a rablást. Lehet az első autó eltűnt valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!