Mennyire örülnétek neki, ha a játékok is elkezdenének magyar szinkronokat kapni?
Engem hidegen hagy a pontozás, csak nem nagyon látom a dologban a logikát. Rengeteg helyzet van ahol hasznos lehet, az olyan apróságtól kezdve, hogy nem lesz ilyen, hogy azért nem tudsz játszani, mert nem értesz egy játékot, vagy épp megnézhetsz filmet anélkül, hogy szinkront kéne várni, de épp ha külföldre utazik az ember is hasznos minimum egy angol, mert világszinten azt a legtöbb helyen megértik.
De igazából ez teljesen személyes dolgod, ha számodra fölösleges, hát fölösleges, hallottam ezt már sok embertől, csak általában az idősebb korosztálytól, fiatalabbak esetében inkább a másik véglet, hogy minimum egy nyelvet szeretnének tanulni.
Faraszto, 6 evet voltam nemetes, es nem tudok meg koszonni sem.
Ellenben angolul megtanultam egyedul, magamtol, tv-bol es jatekokbol.
Nem akarok külföldre menni, igy nekem nem kell a nyelvtudás.
Elegge korlatolt gondolkodas ha azt hitted hogy csak kulfolon kell ideben nyelv.
kell a nyelvtudás, azt kikerülöm álláskereséskor is
Szoval meg a jobban fizeto allas lehetoseget is elutasitod.
Kb olyan vagy mint Erdelyben az azert sem tanulok meg romanul, inkabb maradok minimalberes tipusu fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!