Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire örülnétek neki, ha a...

Mennyire örülnétek neki, ha a játékok is elkezdenének magyar szinkronokat kapni?

Figyelt kérdés
Például mint a leage of legends-ben, ha jól tudom ott is van magyar szinkron. Viszont örülnétek neki ha a többi játékhoz is elkezdenének megjelenni? Például Dying Light 2, vagy a kövi Resident Evil, vagy a Cod játékok, tehát ilyen nagyobb címűek.

2022. febr. 6. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Jobb lenne ha volna magyar nyelvű opció minden játékban. Sok játékot pont a nyelv miatt töröltem, mert az istenért rá nem jöttem volna mi a fészkes frászt akar... Inkább lehessen választani nyelvet, mintsem a sokszorosát ne értsem mit akarnak... :(
2022. febr. 16. 16:19
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
#11: Látod, itt a nagy különbség. Egy svéd, román, vagy szerb gyerek kénytelen megtanulni angolul, egy magyar meg akkor sem akar, ha ingyen megtehetné.
2022. febr. 16. 18:35
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
#11 vagyok. Mit tegyek, ha k...rvára nem értem mert németes voltam és azt sem értem már??? He? Jó lazán vették a németórákat is, ha jól emlékszem, az angoltanárt is szidták. Mit kellett volna megtanunlom a semmin kivül? Annyi maradt meg, hogy köszönni tudok németül, angolul még ennyit sem. Nem akarok külföldre menni, igy nekem nem kell a nyelvtudás.
2022. febr. 16. 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 "Nem akarok külföldre menni, igy nekem nem kell a nyelvtudás." És a panaszáradatod igazolja, hogy de, szükséged van rá. A modern világ, különösen a digitális világ nyelve jórészt az angol, angol tudás nélkül élni manapság olyan mintha nem tudnál írni és olvasni.
2022. febr. 16. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Bakker. Amit nem értek kikerülök. Inkább marad a valós játék mint a netes. Némelyik netes játék elég gagyi, szóval nem sok értelme van a nyelvtudásnak. Max oroszul vagy romául tanulnék meg.
2022. febr. 17. 03:30
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Hát nicknévből azt sejtem hogy 26 körül lehetsz, egy ennyi időstől meg elég fura gondolkodás, hogy fölösleges.
2022. febr. 17. 03:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Van pár dolog amit fölösnek érzek, az egyik a nyelvtudás. Szóval lehet lepontozni, ahogy eddig sikerült a kommentjeimet lepontozni.
2022. febr. 17. 03:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Engem hidegen hagy a pontozás, csak nem nagyon látom a dologban a logikát. Rengeteg helyzet van ahol hasznos lehet, az olyan apróságtól kezdve, hogy nem lesz ilyen, hogy azért nem tudsz játszani, mert nem értesz egy játékot, vagy épp megnézhetsz filmet anélkül, hogy szinkront kéne várni, de épp ha külföldre utazik az ember is hasznos minimum egy angol, mert világszinten azt a legtöbb helyen megértik.

De igazából ez teljesen személyes dolgod, ha számodra fölösleges, hát fölösleges, hallottam ezt már sok embertől, csak általában az idősebb korosztálytól, fiatalabbak esetében inkább a másik véglet, hogy minimum egy nyelvet szeretnének tanulni.

2022. febr. 17. 03:52
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
Tévét nézek, ha nézek, ott megy a szinkronos film-> nincs miért aggódnom. Játékokat már nem játszom-> nincs gondom. Ami meg olyan hogy kell a nyelvtudás, azt kikerülöm álláskereséskor is. Ha meg a tárgy nevére csak angol megfelelö van, akkor viszem a papirt, megnézem hogy mi kell és azt veszem le. Nem ördöngösség, csak kis ötlet kell hozzá.
2022. febr. 17. 04:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Faraszto, 6 evet voltam nemetes, es nem tudok meg koszonni sem.

Ellenben angolul megtanultam egyedul, magamtol, tv-bol es jatekokbol.

Nem akarok külföldre menni, igy nekem nem kell a nyelvtudás.

Elegge korlatolt gondolkodas ha azt hitted hogy csak kulfolon kell ideben nyelv.

kell a nyelvtudás, azt kikerülöm álláskereséskor is

Szoval meg a jobban fizeto allas lehetoseget is elutasitod.

Kb olyan vagy mint Erdelyben az azert sem tanulok meg romanul, inkabb maradok minimalberes tipusu fiatalok.

2022. febr. 17. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!