Mennyire örülnétek neki, ha a játékok is elkezdenének magyar szinkronokat kapni?
Figyelt kérdés
Például mint a leage of legends-ben, ha jól tudom ott is van magyar szinkron. Viszont örülnétek neki ha a többi játékhoz is elkezdenének megjelenni? Például Dying Light 2, vagy a kövi Resident Evil, vagy a Cod játékok, tehát ilyen nagyobb címűek.2022. febr. 6. 14:45
1/20 Vortrex válasza:
Persze klassz lenne magyarul hallani a karaktereket, de különösebben nem hiányzik
2/20 anonim válasza:
Semennyire.
Játékoknak és filmeknek köszönhető megtanultam angolul.
És inkább az eredeti szinkron mint valami Google fordító verzió.
3/20 anonim válasza:
Ha magyar jellegű, magyarországi környezetű a játék, akkor oké lenne; másképp semennyire.
4/20 Közveszélyes Kontár válasza:
ha a nagyon elethu (eredeti szinkronhoz hasonlo vagy még jobb is) mozifilm szinkronokhoz hasonlora gondolsz az jo lenne
megneznek sok jatekot magyar szinkronnal
de eredeti szinkronuk is nagyon jo amugy szoval...
igazabol a magyar feliratnak nem latom en ertelmet
szinkronak inkabb
pl milyen lenne a szinkronja Skyrimnek, vagy Half Life nak
vagy Far Cry knek
csak peldaknak
5/20 anonim válasza:
Nem különösebben érdekelne. Így is rendre eredeti szinkronnal játszok minden játékot (ami nem feltétlenül az angol). Ahol indokolt a magyar nyelv (pl Kingdom Come: Deliverance-ben vannak magyarok, és ők magyarul is beszélnek), ott mindig üdítő hallani, de ennyi.
6/20 anonim válasza:
Kizárólag akkor érdekel, ha a szinkron jobb, mint az eredeti, lásd pl a Crysis Warhead esetén.
7/20 anonim válasza:
Ha eszembe jut a Witcher és a Harry Potter játék akkor inkább ne... Bár az orosz akcentusu karaktereket (inkább mellék karakterek) sem értem angol nyelvű játékokban, nekem az konkrétan már zavaró. De mondjuk ha meg tud haladni egy két filmes szintet a magyar hang akkor az lehet nem lenne rossz.
8/20 anonim válasza:
Részemről eddigi szinkronok alapján inkább felejtős.
9/20 anonim válasza:
A filmes szinkronos is egyre gyengébbek. Tanuljon csak mindenki angolul, úgy fog valamire menni ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!