Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek miért jön ki...

Szerintetek miért jön ki ilyen kevés AAA-s cím egy évben, főleg single player terén, sok helyen a grafika sem változik, de a gépigény meg nő, hogy éri meg PC-t építeni így szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 20:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
28%
az a 3 év sokkal inkább 5-6 év, a konzolok is kb ilyen gyakorisággal váltanak generációt, de a p4-xbox one nál már generáción belül is voltak váltások, az xbox one slim-en közel se futnak olyan jól és élvezhetően a játékok mint az xbox one x-en, akkor miről beszélünk? Amúgy is, ez rohadtul egy luxus hobbi, olyan ez mint az autó, akinek nincs rá pénze az járjon biciklivel, és játszani se akarjon...
2022. febr. 9. 23:33
 22/22 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk azt nem értem, hogy abban mi volt a kifogásolnivaló amiben leírtam, hogy a maga nevében írja ki, hogy nincs elég jó játék. Na jó az jogos, hogy a privátjaira itt reagáltam, de ettől még bőven van jó játék és bizony a piac is ezt mutatja, máskülönben senki sem vásárolna se ahrdvert se új játékot. A piac meg virágzik, szóval ezekszerint van bőven választék, sőt.
2022. febr. 9. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!