Online póker 2022-ben? Megéri foglalkozni vele?
Sziasztok.
Állandóan elkap az időszakos pókerezhetnék, de aztán pár hónap után beleunok, aztán kis idő elteltével megint odaülök.
Kb. 2011-ben kezdtem el vele foglalkozni, akkor volt Pokerstrategy-n egy jó kis közösség, meg csomó más oktatóoldal, amelyek a motiváció mellett sorozatosan oktatóanyagokkal is ellátták az embert.
Mára ez a része teljesen eltűnt, magyar nyelvterületen úgy látom egészen elcsendesedtek a fórumok, nem nagyon van mozgás sehol, új oktatóanyagok pedig kvázi egyáltalán nincsenek is.
Ugyanakkor az online póker ahogy látom még mindig elég jól pörög, bár a Pokerstarsról sokan átpártoltak a GG-re. Számomra viszont nem szimpatikus a GG, mivel a HM HUD-ot nem támogatja, nincs fullring cash game, sokkal inkább ilyen gambling szagú minden játék. Talán a versenyek kevésbé, viszont én inkább a CG-t preferáltam mindig is, ezért ha játszom csak a Starson érzem jól magam. Bár ott zavar, hogy a CG asztalokat évek óta 4-re korlátozták, nem lehet 2 kattintásból rákeresni az ellenfelekre, hogy lásd hány asztalon játszik (ebből ugye sok minden lehetett következtetni, stb).
Mi a véleményetek, honnan lehet egy kis friss- és aktuális játékstratégiához jutni (lehetőleg magyarul), ami megállja a helyét, nem elavult, stb.
Itt van a polcomon kb. az összes régi könyv, Slansky, Brunson, Caro, Gordon, az összes Harrington, de már évekkel ezelőtt azt írták a fórumok, ezekkel már nem érdemes foglalkozni, teljesen elavult az a szemléletmód amit ezek a fiúk képviseltek 8-15 éve.
Érdemes-e 2022-ben pókerezni egy kis kiegészítés reményében? Ha igen, honnan lehet egy jó és friss elméleti háttérre szert tenni?
Szia.
Köszi a választ.
Hát nem tudom, hogy Magyarországon nincs-e ez a korlátozás, de én mivel Romániából játszom, itt a valódi pénzes cash game asztalokból egyszerre csak 4-re enged beülni.
Amint leülnék egy 5. asztalhoz, azonnal kiírja: You reached the cap of cash game tables you can play at the same time... pár éve ez így van.
Meggazdagodni nem fogsz belőle, de ha ügyesen játszol akkor fizetés kiegészítésnek jó. Az én ismeretségi körömnek 30% valamilyen formában szokott pókerezni. Interneten vagy élőben, hetente 2-3 alkalommal.
Én a pokerstars weboldalán szoktam játszani, kisebb összegeket szoktam vele nyerni, de ha gyakrabban foglalkoznék vele, nem tudom, hogy mennyire érné meg. Az én vélemény hogy a póker, a türelem, a tudás és szerencse játéka.
Néha vissza szoktam nézni korábbi játékokat, ahol már ezer dollárral játszadoznak a játékosok, és láttam olyan leosztásokat ahol, csak a szerencsének köszönhetik sokan, hogy nyertek.
Az NL50-et alapvetően nem szokás a megélhetési tétekhez sorolni, ezen a limiten már olyan összegeket nyernek a legjobbak, melyeket nagyon sokan elfogadnának fizetésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!