Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van gyenge fps em egy...

Miért van gyenge fps em egy jó pc vel is?

Figyelt kérdés

Kevés fps em van a minecraftban csak 40 vagy 50 en ugy hogy a gépem egy:

I5 11400

Rtx 3060 12gb

És 16 gb rammal

Ez miért lehet?

Vàlaszokat köszönöm!

2022. jan. 20. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Eredeti játék? WInfos 10-11?
2022. jan. 20. 17:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Win 10 és a játék nem eredeti
2022. jan. 20. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg is van az ok. Nem eredeti játék esetében ne várj csodákat, pláne ha a bugos win10-en akarnád.
2022. jan. 20. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Az úgy elég érdekes.

Nincs berakva valami egyedi resource pack? rtx 3060-nal 256x és nagyobb felbontású RP jelentősen terheli a videokártyát, nekem pl 512x-es RP-vel a gtx 1080 is nyekkent egyet.

Milyen tört játékról van szó? TLauncher, kismesteri MC (letiltja a mod. ha kiírod rendesen), valami más?

Milyen verziót használsz? Rendes béta verziót vagy valami snapshot-ot?

Beállításoknál keresd V-sync -et (általában video beállításnál van), ha számot ír, rakd át korlátlanra.

2022. jan. 21. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

És persze a legfontosabb, a monitor a videokártya kimenetére van kötve ugye? Nem az alaplapi monitor csatlakozóra kötötted?

Ha az alaplapra van bekötve a monitor, akkor csak a processzor IGP-jét használja a gép, a videokártya kb nehezékként van csak a gépben, nem tudod használni.

2022. jan. 21. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Mas megközelítés: szerveren, vagy saját világban játszol?
2022. jan. 21. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Tlaunchert hasznàlok,Saját világ,a videôkártya kimenetelére van kötve a monitor,1.18.1 verzió optifine al,resource packet nem használok.

De ahogy néztem a játék közben a procim 10 vagy 20 és a videókártya csak 30 vagy 40 százalékba van használva és csak 30 vagy 35 fokos.

És még annyi hogy csak a minecraftnál van probléma a pubg pl fullon 130 a gta v fullon 110 fps

2022. jan. 21. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy kevés neki a RAM? Asszem van egy beállítás ahol meg lehet adni, hogy mennyit RAM-ot használhat a gép játék közben. (Legalább is mikor még játszottam vele nekem ez oldotta meg a problémát).
2022. jan. 22. 02:03
 9/9 anonim ***** válasza:
34%

Kevés ram is lehet az oka.

Sajna ezt csak eredetinél tudom hogy állítod be.

Amikor feljön a Launcher ablaka felül van olyan hogy installations, arra kattintva látod a játék verziódat amit telepítettél. Az adott verziónál jobbra van 3db pont (...), arra kattintva be tudsz menni a beállításokba az adott telepítésre (verzióra) vonatkozóan.

Az új ablak szövegei alatt van olyan hogy More option, arra kattintva alul megjelenik egy hosszú szöveges rész.

Itt a legelső, az -Xmx2G a fontos, ez mutatja max mennyi ramot használhat a géped, jelen esetben 2G-ot. Ha többet akarsz írd át a számot nagyobbra, nálam pl 16GB-ot kaphat max (32gb ramnál ez nem gond).

2022. jan. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!