Mièrt vesznek sokan iphonet? Amikor gyenge üzemideje.
Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 09:37
1/9 A kérdező kommentje:
Szerintetem nevetséges ilyen gyenge üzemideje
2019. jún. 28. 09:38
2/9 anonim válasza:
HA neki elég akkor miért ne vegye?
2019. jún. 28. 09:54
3/9 anonim válasza:
Tényleg nevetséges az 1 nap :((( Androidos társai se tudnak többet, egy elégedett iPhone felhasználó.
2019. jún. 28. 10:05
4/9 anonim válasza:
Nem vennék, nem is szeretem, de céges telónak minden évben azt kapunk. Mellette egy huawei p30 prot használok, sokkal jobban szeretem.
2019. jún. 28. 10:27
5/9 anonim válasza:
Sajnos sok android se tud többet. Mármint, én az androidot preferálom, de az a baj, hogy ez az akkumulátor probléma az androidnál is jelen van. Persze vannak nagyobb kapacitású telefonok, de a legtöbb 3000 mAh, ami az elején jó, de viszonylag hamar elkezd az üzemideje lecsökkeni.
De egyébként 2019 van, most már az akkumulátor nem akkora probléma. Már 10 ezer alatt tudsz venni egy 20 000 mAh-s powerbankot. Tény, hogy nem a legkényelmesebb, viszont ki lehet vele bírni a napot.
2019. jún. 28. 10:28
6/9 anonim válasza:
Gyenge üzemidő? Ne nevettess iphone 7-em van most lett benne akksi cserélve egy fél órával bírja kevesebb ideig, mint a másik telefonom ami egy samsung galaxy Note 8...amúgy meg ki nem sz@rja le az üzemidőt amikor öt évig frissítik, sose fagy le nem melegszik, meg a kis akksinak köszönhetően simán feltöltődik annyi idő alatt, mint a Note 8,és az iphone jég hideg, a Note 8-ba meg izzik a dugó... Amúgy a külső akksiról nem is hallottál?
2019. jún. 28. 11:25
7/9 anonim válasza:
nem csak a számoktól függ ember
egy 3-4 ezer mha s akksi is ugyanolyan hamar letud merülni mint egy 2 ezres
sok mindentől függ
rendszer , proci ….
nem nehezebb kicsit googlezni mint marhaságot érvelni
2019. jún. 29. 14:35
8/9 patrik0103 válasza:
Nekem iPhone XR készülékem van és mellé egy 4-es watchom.
Együtt használva a telefon kibír 2 napot (második nap végére 8-15%), az óra pedig hármat körülbelül.
Normális mobilinternet, telefon, sms, imessage, közösségi oldalak, emailek, stb mellett használva.
Tény, hogy nem olyan az apple termékek (software, hardware) mint évekkel ezelőtt, de valami miatt mégis piacvezető (jelenleg)
2019. júl. 2. 01:24
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyenge, sőt én amikor samsungról váltottam sokkal tovább bírta mint a samsung új korába (csúcskategógiás volt). De ha egész nap használod minden telefon lemerül estére, megsúgom neked😊 Nekem azért van iphoneom, mert szeretem az iost, sokkal jobban tetszik a rendszer, mint az andoridé, könnyebben használom. Egyébként neked miért gond ha valaki ilyen telefont vesz? Nem neked kell venned, ha szerinted gyenge az üzemideje😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!