Miért kihangosítva telefonálnak sokan?
Szerintem nem olyan gyakori jelenség ez. Vagy egy kezemen megtudnám számolni hányszor láttam ilyet az utcán.
Otthon én is szoktam. Pakolok, főzök, játszok gépen, úgy praktikusabb.
Valaki meg annyira önző, hogy fel sem fogja, hogy a buszon nem szabad ezt csinálni és most is 2 üléssel mögöttem így telefonál. Az is lehet, nem hallja normális üzemmódban. De ha nem jópofizna a telefonban 20 perce, mert unatkozik, megérteném. De ezt teszi. Szimplán nincs figyelemmel senkire körülötte. Önző.
Ilyen is van.
Nem nagyon látok ilyet.
De a magamutogatás, divatmajomkodás egyik eszköze lehet. :)
A mobiltelefon rákkeltő hatása nem bizonyított.
1999-ben már kb egymillió mobiltelefon használó volt. Az azóta eltelt évek alatt a rákos megbetegedések száma nem igazolja ezt a félelmet.
A nyilvános helyen kihangosítóval beszélő mobiltelefon felhasználók talán inkább feltűnési viszketegségben szenvednek...
Rákkeltő, aham. Azért abban nem gátol meg, hogy egész nap fogdossátok, meg még a budira is magatokkal viszitek.
Inkább magamutogatás, illetve az önzőség, amik már szóba kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!