Miért tölt 5-10 percekig a battlefield 3?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve nem játszottam, akkor 1-2 percnél sosem volt több, de inkább 1 perc alatt. Most 5-10 perc. Újratelepítettem a gépet, de semmit nem javult.2021. dec. 31. 19:58
2/13 anonim válasza:
Konfig? Bár én inkébb valami hálózati gondra gyanakodnék hogy lassan csatlakozik a szerverhez.
3/13 A kérdező kommentje:
2.: Nem egy bivaly, de rendesen vitte mindig, 840m vga. Laptop.
Internet terén pedig az a vicces, hogy nemrég lett lecserélve a 10 megabites 100 megabitesre, kb. 1 éve.
Mit javasolsz? Új wifi driver?
2022. jan. 1. 07:53
4/13 anonim válasza:
Kezdésnek nézz egy speedtestet, elsősorban a latency értékre figyelve, az milyen lesz.
5/13 A kérdező kommentje:
4.: Komolyan gondolod, hogy az újratelepítést megtudom csinálni, de erről nem tudok?
2022. jan. 1. 13:10
6/13 anonim válasza:
Jó, akkor telepítsd újra, én elsősorban a hiba okát akartam felderíteni, de okés.
7/13 A kérdező kommentje:
6.: Már újratelepítettem! Hogy akarod feltárni a hiba okát, ha olvasni sem tudsz?
2022. jan. 1. 13:19
8/13 anonim válasza:
Én mit írtam? Meg kell nézni hogy milyen a latency, kiindulási pontként.
Ahelyett hogy esetleg annyit írtál volna pl hogy " Néztem, az okés " jöttél az ujratelepítős résszel, de akkor jó hibakeresést na.
9/13 A kérdező kommentje:
8.: Jól van, ne magyarázd túl.
A hibakeresésben lettél volna ennyire okos, de csak egy speedtest volt az egetrengető ötleted. Vagy teljesen inkompetens vagy, vagy pedig szimplán csak okoskodsz és arcolsz itt nekem.
2022. jan. 2. 09:33
10/13 anonim válasza:
Jó, kicsit nagy a szád, ugye érzed, mikor képtelen vagy normális hangnemben kommunikálni, most jelentettem a kommentjeid a kérdéssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!