Milyen olcsón beszerezhető középkategóriás videókártya legyen?
Sziasztok.
Adott egy viszonylag fostalicska számítógépem amit felszeretnék újítani.
Elektro-mechanikán végeztem, tehát értek a szétszedéshez valamint az összerakáshoz. Az eddigi éveimben sosem adatott meg, hogy saját gépet alkossak ezért van néhány olyan dolog amiben segítséget szeretnék kérni tőletek.
A gépem neve: Dell Optiplex 780
Processzorom: Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHZ
Videókártyám : Radeon X1300/1550 Series.
Ram: 4 GB DDR 3 ( első és harmadik slotban 2-2 GB)
egyes slot maximum sávszélesség: PC3-12800 (800 MHz)
hármas slot maximum sávszélesség:PC3-10700 (667 MHz)
Alaplap: 0c27vw
bus specs.: PCI-Express 2.0 (5.0 GT/s)
graphics interface
bus: PCI-Express 1.0
Current link width: x16
max supported: x16
Current link speed : 2.5 GT/s
max supported: 2.5 GT/s
HDD: 500 GB
A tápegység nevét nem tudom viszont olyan tanácsokat várnék, hogy milyen videókártya kellene bele ultra low budget megfizethető áron ami például elviszi a gta 5-t multiba full low grafikán 1024x768-ba stabil 60fps-el, valamint, hogy mégiscsak mi kompatibilis ebbe az alaplapba/gépházba. Ennyi bőven elég lesz nekem.
Nem erőgépet építenék, csak egy standard eszközt amin el lennék.
Továbbá ha jönnek majd válaszok kiírom a tápegység adatait is, csak most épp innen írok :'D.
olcsó középkategóriás kártya 2021-ben? Felejtsd el.
Ebbe az őskövület gépbe meg hatványozottan pazarlás bele rakni ilyen videókártyát.
Egy jobb vidkari áráért veszel egy komplett pc-t 8gb rammal 10. genes intel procival, meg valami intel uhd integrált gpu-val, amin el tudod szüttyögtetni a GTA V-öt.
Hát ez nem mai technika. A gyári tápja azt hiszem nincs 300W-os.
Ami szóba jöhet és nem fogja bottleneckelni a CPU, az talán a GT740/GTX650 vagy HD6770/6790.
Ebbe a gépbe erősebb kártyát venni fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!