Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Huszonéves gamerek, ti is...

Huszonéves gamerek, ti is hasonlóan éreztek?

Figyelt kérdés
Már annyira nem fun játszani mint mondjuk 13 évesen, már 16 évesen sem annyira. Néha néha most is megvan a varázsa, de nincs az a felhőtlen érzés amit gyerekként éreztem (olyan játékokban amik felnőtteknek készültek, GG!) Nem sok újat mutat a gaming világa, rengeteg játék egy sémára épül, ezért van az hogy szinte csak retro crpg-kel játszom. Bár manapság is a gaming teszi ki a napjaim nagy részét. 21/f
2021. dec. 30. 12:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 évesen szeretek (és szoktam) a mai napig játszani. Viszont amit észrevettem, hogy már nem kötnek le annyira a single játékok, mint annak idején, ha játszom, akkor túlnyomórészt barátokkal közösen játszom valamit.
2021. dec. 31. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!