Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Huszonéves gamerek, ti is...

Huszonéves gamerek, ti is hasonlóan éreztek?

Figyelt kérdés
Már annyira nem fun játszani mint mondjuk 13 évesen, már 16 évesen sem annyira. Néha néha most is megvan a varázsa, de nincs az a felhőtlen érzés amit gyerekként éreztem (olyan játékokban amik felnőtteknek készültek, GG!) Nem sok újat mutat a gaming világa, rengeteg játék egy sémára épül, ezért van az hogy szinte csak retro crpg-kel játszom. Bár manapság is a gaming teszi ki a napjaim nagy részét. 21/f
2021. dec. 30. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Én 22 évesen simán azt mondom, hogy kiöregedtem belőle, bár én mindig nagyon komolyan vettem a játékokat. Bele lehet fáradni rendesen, meg sajnos szerintem már egyébként is ezen van a fókusz, hogy tolni kell ezerrel, nehéz csak úgy élvezni, szórakozni, mert akkor meg szét fog flamelni a csapatod. Játssz kicsit kevesebbet szerintem, biztos lenne azért dolgod, nekem sokat segít, hogy luxusnak számít ha tudok fél órát játszani valamit 1-2 naponta :D
2021. dec. 30. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
28 évesen én úgy vagyok vele, hogy valahogy kevesebb játék van ami megfog, régen rengeteg játékot kipróbáltam most inkább kevesebb van aztán azokkal játszogatok huzamosabban.
2021. dec. 30. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Én közel a 23-hoz úgy vagyok vele, hogy amiket gyerekként imádtam játékok (CS 1.6, CoD2, GTA SA), azokat játszom már csak szinte, na meg néha pár klasszikust, és nagyon ritkán újabbakat, amiknek a sztorija érdekel, de őszintén szólva egyik ilyen játékot se érzem többször újra játszósnak, meg időm se nagyon van már erre.
2021. dec. 30. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem munka után rengeteg szabadidőm van, általában rpg-ket játszom csak, és csakis offline. Szeretem magam beleélni egy-egy karakterbe.
2021. dec. 30. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak a korunk miatt van ez. A játékipar tényleg meredek lejtőn halad lefelé.
2021. dec. 30. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem csak a huszonévesekre igaz. Én most leszek 36, és olyan, mintha a 2010-es évek eleje óta semmi újat/érdekeset nem mutatna a játékipar.
2021. dec. 30. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 40 leszek, es napiszinten jatszom.

Bar az is teny, hogy en csak multit jatszok tobbnyire, viszont kerulom utobbi evekben a divatjatekokat.

Mivel sci-fi orientalt is vagyok, single jatekokban kevesebb a kinalat, a tobbsegnel viszont csak a cutscene videokat nezem vegig.

2021. dec. 30. 15:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Az online közeg valami iszonyatosan mérgező, kerülöm ha tudom.
2021. dec. 30. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Divatjateknal valoban.

Retegjatekban viszont sokkal felnottebb a jatekbazis.

2021. dec. 30. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem feltétlenül igaz. Azzal egyetértek, hogy a CoD, LoL, Fortnite, Halo és Minecraftnak vannak talán a legmérgezőbb közösségei, de egy kevésbé játszott játék ezekhez képest, pl. a Rainbow Six Siege is simán elfér közöttük, és aki régi motoros benne, az tudja, hogy már indulása óta toxic az egész community.

Mindegyikben vannak felnőtt fejjel élő fiatalok, akik normálisak, meg megkeseredett, gyerek fejjel élő felnőttek, és vice versa. Nyilván minél nagyobb a közösség, annál nagyobb a szakadék.

2021. dec. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!