Hogyan tanulhatnék meg huszonévesen komolyabban sakkozni?
Figyelt kérdés
Néha szoktam játszani neten, nem is vagyok olyan rossz, de mostanában elkezdett komolyabban érdekelni. Nem szeretnék versenyezni, csak egy kicsit elmélyíteni a tudásom.2014. aug. 6. 20:45
1/4 anonim válasza:
nem tudom,de én 16 évesen olyan embereket verek el hogy el se hinnék azt mások :D
2/4 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél a dicsekvéseddel :D
2014. aug. 6. 20:59
3/4 anonim válasza:
A Chess.com-on van fórum, ott szoktak nagymesterek ilyesmiről beszélni, nézz ott utána, direkt csinálnak jófejségből kezdőknek terveket, ajánlanak könyveket, mutatnak oldalakat, mivel értenek ahhoz amit csinálnak gondolom jól ítélik meg mivel érdemes foglalkozni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem :) esetleg magyar oldalt is tudsz? (értem az angolt is, de magyarul jobb tanulni)
2014. aug. 10. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!