Hogy tanulhatnék meg mindent egy bassusgitár helyes beállításáról?
Egyszer leadtam szervízbe, de egy másik szervíz szerint mindent elállítgattak... az előzőnek is fizettem, most ezeknek is?
Mivel laikus vagyok nem tudom megítélni, hogy ez marketing fogás-e, de jó lenne tudnom mindenről, pl. húrlábakról, húrtípusokról.
Otthon még nem cseréltem húrt magamnak és láttam, hogy hagyni kell utánna egy keveset, hogy a fogaskerék? be tudja kapni, mennyit érdemes rajta hagyni? Szeretnék mindent magam intézni :)
Én ugyan még csak hangszerész inasként dolgozom, de nálam is előfordult egyszer, hogy véletlenül megkarcoltam egy gitárt. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, főleg, ha még kezdő. De az alap, hogy eltüntetem a karcot magam, vagy kártérítést kap a vevő.
De egyébként sok jó hansgzerész van, akiről nem hinném, hogy bármi kárt tenne benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!