Melyik játékot vegyem meg? Melyik éri meg jobban?
Amondó vagyok, hogy kezd az Odyssey-vel, aztán Valhalla majd utoljára RDR, mivel ha az RDR-el kezdenél és utána az AC-vel, azt hiszed hogy valami indie játékkal játszol.
A történetvezetés, a karakterek, a szinkron olyan kellemetlenül gagyi az utóbbi AC játékokban, hogy az már zavaró. Egyedül a világ és a felfedezés éri meg az Odyssey-ben meg a Valhallában, mivel sajnos a többi része a játéknak csapnivalóan igénytelen.
Két külön ember írja ezeket. :D
Én az Rdr2 Onlinet próbáltam és hamar meguntam :lassú a játékmenet, irtó körülményes, a töltési idők meg felháboritóak még az ssdmen is.
Az ac vagy far cry meg pillanatok alatt betöltik a több négyzetkilométeres mapokat és nem kell fél órát lovagolni egy mellékküldihez.
34-es, nem muszáj fél órákat lovagolni az RDRII-ben a mellékküldetésekhez, lehet használni a Fast Travel funkciót. De érdemes lovagolni, mert közben rengeteget láthatsz (a természetet, megtámadhatnak az állatok, más banda tagjai, segítségére lehetsz másoknak, stb.) Szinte kimeríthetetlen az RDRII.
Egyébként meg nem az RDRII Online-ról volt szó, hanem a Story-ról.
Érdekes, hogy egy masszívan sztori központú játékról a multi alapján mondasz véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!