Melyik játékot vegyem meg? Melyik éri meg jobban?
Én a kilences vagyok, szóval rohadtúl nem egy ember írja az RDR 2-őt.
Ezek közül az RDR 2 a legjobb, ez vitathatatlan. Minőségben közelébe sem ér egy AC sem. Persze azoknak nyilván nem tetszik, akik COD-on szocializálódtak, és csak hentelni szeretnek agyba-főbe. Lassabb, mint a mai a játékok, de ennek a játéknak élvezni lehet minden pillanatát. A Ubisoft csak díszletek csinál, annyi gagyisággal találkozik az ember, hogy nincs meg az az illúzió, hogy az a világ létezik.
Ezzel szemben a Rockstar gyakorlatilag alternatív univerzumokat csinál. Én 100%-ra kijátszottam a játékok (mondjuk azt elsimerem, hogy ehhez voltak olyan követelmények, amik tényleg unalmasak voltak) és még így is egy halom érdekesség maradt a játékban. De bármerre megy az ember, találkozik valamivel. Tényleg olyan, mint egy igazi világ.
Persze sajnos a legtöbb játékos igénytelen, ezért nem érdeklik ezek a dolgok. A legtöbb ember olyan, hogy előrendeli az agyon hypeolt divatjátékokat, kipörgeti a sztorit, aztán eldobja, mint egy használt kotont. Ez RDR nem az ilyen emberek játéka.
Ezen ne vesszetek ossze.
Bár én sem értem, hogy valaki H képes eladni játékokat, főleg minosegieket. Nekem meg a ps1-em is megvan (PS2, ps3 is van, csak ők most "pihennek"), idén tölti 20. Évét és sosem dobnam el magamtól (plusz egyik játékot sem) :)
De ő nem erről beszélt, hanem kijelentette, hogy hulladék az RDR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!