Melyik játékot vegyem meg? Melyik éri meg jobban?
hát nem, mert én írtam a #2-t és a tobbit nem
a storyban 270 órám volt, az onlineban 4000, 2018 novembere óta
messze jobb mint az AC-k
amúgy meg izlésen, vagy hogy kinek mi tetszik, felesleges vitatkozni
ha meg már mesterművekről beszélünk, akkor az a Ratchet and Clank Rift Apart, minden percét élveztem. vagy ha ps4 akkor a Kingdom Hearts 3
Akinek meg az AC-k tetszenek jobban annak az AC-k lesznek a legjobbak, akinek a Sims annak a Sims lesz a legjobb ez ilyen egyszerű.
Mondjuk azt én is olvastam valahol, hogy RDR2 esetében sokan hagyták félbe, de nem idei cikk volt már régebbi, idén a fordítottja volt hogy mely játékokat fejezték be a legtöbben, ott meg RE Village nyert.
#14 ja ha már neked nem tetszik, meg unalmas, akkor másnak is az. pont az a jó benne, hogy lassú, nincs benne örökös pörgés.
anno amikor ps-re kijött, nem kocka ismerettségi körben ezzel demóztam, hol tartanak most a játékok
amúgy pl lovak terén eddig ők a legjobbak, legélethűbbek, 3 éve
#13 Am ha nem esett le, mindenkinek 4 pipája van ennél a kérdésnél, szóval a te gondolatmeneteddel, minden választ egy és ugyanaz az ember írta.
Fölösleges összeveszni azon, hogy mi a jobb játék, mindenki mást szeret és a kérdés lényege nem is az volt, hogy melyik játék a jobb, hanem csak szimplán, hogy melyikkel kezdjen el előbb játszani a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!