Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ennek a társasjátéknak a neve?

Mi ennek a társasjátéknak a neve?

Figyelt kérdés

Van egy társasjáték, amit emlékszem gyerekkoromban nagyon szerettem, de nem emlékszem a nevére. Annyira emlékszem belőle, hogy alapanyagokat kellet gyűjteni (fa, kő, bőr) és azt hiszem azokat be lehetett cserélni valamikre. A játéktábla is 3 részre volt osztva eszerint. Mindenki választott egy karaktert a játék elején (az egyik neve azt hiszem Birgitte volt) és mindegyiknek más képessége volt. A játékban voltak valami események is: téli/nyári napforduló rémlik. Volt benne mézsör is.

Tudom ez elég kevés, de sajnos nem emlékszem többre, hátha valakinek ismerős. Ha tudsz segíteni nagyon megköszönném! :)

2021. dec. 21. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem a gyerekkorodban volt. Korszerűbb játéknak tűnik ahhoz hogy 20 évnél idősebb legyen....

Nyersanyag-gazdálkodós, cserélgetős játékok kb az utóbbi 6-8 évben lettek nagyon sokan.

2021. dec. 22. 03:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Stone Age esetleg? Nem tudom, van-e benne mézsör :D de nyersanyagokat (többek között aranyat is) kell benne gyűjteni meg csereberélgetni.
2021. dec. 22. 03:19
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Igen, kb 10 éve játszottam vele, de nem is mondtam, hogy régebbi. 🙃
2021. dec. 22. 08:07
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Sajnos nem a Stone Age, de köszi:)
2021. dec. 22. 08:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvan:) Candamir: Az első telepesek a neve
2021. dec. 22. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Na most már ezt én is megnézem :D
2021. dec. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!