Megéri activity-t venni, hogyha leginkább csak én meg bárátnőm fogunk vele játszani? Mennyire kétszemélyes játék?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm
Nyílvan jobb lenne társasággal, dehát nincsenek közös barataink ez van 😂
2021. dec. 16. 14:33
1/6 anonim válasza:
Nem, nem éri meg, minimum játékosszám 4. A odboz szerint 3, de az hülyeség. Rengeteg társas van, ami két fővel játszható és sokkal élvezhetőbb.
Itt írd be a szűrőbe a megfelelő dolgokat, aztán szűrj rá.
2/6 anonim válasza:
Némi "erőszakkal" lehet játszani ketten is, mi úgy szoktuk, hogy ha kitalálom a feladványt, akkor én lépek, és nem szabad csalni, félrevezetni a másikat. Nem akkora buli így mint több fővel.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én sokáig erőltettem két fővel, de őszintén nem igazán jó.
Ellenben ha megírod, hogy melyik az a mechanizmus amit szeretsz az Activityben, akkor tudunk ajánlani olyan játékot ami tök jól működik 2-en és hasonló.
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kétfős.
Rengeteg más jó kétfős játék van. Facebookon a Társasjáték csoport is szívesen segít, vagy a Boardgamegeek.com-on tudsz böngészni.
5/6 anonim válasza:
Az Activity kifejezetten sok fős party játék.
6/6 anonim válasza:
Mi szoktuk ketten akkor is szuper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!