Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW Shadowlands-ben hogy éri...

WoW Shadowlands-ben hogy éri meg dps kasztot választani?

Figyelt kérdés

A dpsekben mindig is benne volt, és benne is lesz, hogy az elsők akarnak lenni. Minél magasabban vana a DPS-ed, a klán annál többe néz téged, egy szint alá esés után már szidják az embert hogy alszik.

A túlzásokat félretéve mindig is jó érzés volt dpsként az élre törni, és biztos vagyok benne, hogy mások is így éreznek.

Nekem viszont van egy "kis" problémám, ami megakadályoz abban, hogy játszak ezzel a Shadowlands kiegészítővel.

Amikor bejött a shadowlands, a béta tesztek alapján a mm hunter #1 dps volt. Ez nekem megtetszett, hunter amúgy is kedvenc, hát ezt rám szabták, kezdtem is egy huntert, és élveztem az élvonalat dps-ben, dungeonokben úgy ahogy raiden is. Zúztam keményen, minden időre megvolt, szép gearben voltam, és mindig az első dps voltam.

- egy ideig.

Aztán jött a Shadow priest hódítás, az lett a top dps, a hunter pedig a ranglistán (Tier list) hátra esett jó néhány szintet, olyan 8-10 körülre, és ezt meg is éreztem. Akárhogy próbálkoztam, ezek az új top dps kasztok úgy nyomtak le dpsben bárhol, mintha muszáj lenne.

Ez nekem elég szarul esett. Hogy a blizzard így "alakítgatja" ezt folyamatosan, és az ember nem tud normálisan kiválasztani egy dps kasztot ami erős a kiegben. Ilyen például TBC classicon az, hogy a warlock és a hunter mindig erős, és ez meg van mondva, ha erős dpst akarsz azokat kezdesz.

Azóta a hunter helyzet még sokkal rosszabb lett. Ma már a közép mezőny alatt van, ami konkrétan azt jelenti hogy rossz dps.

Így a hunter karakterem szépen kuka.

Jelenleg a Balance dudu a #1, a 2. és 3. helyezettek pedig weboldala válogatja ki mit mutat.

De ezek után már nem tudom, kezdjek-e csak emiatt balance druidot. Ahogy ismerem blizzard urat mire 60as leszek 16-odik lesz a listán a dudu dps...

Ez engem elborzaszt. A wow így már rettentően hasonlít a League of Legends játékra. Mire kiválasztasz egy karaktert és megszereted, erőt és időt teszel bele, szarrá nerfelik, és már vannak sokkal erősebbek nála.

Ti hogy álltok ehhez a tier list dologhoz? Nekem teljesen ellehetetlenítik így a játékot..

2021. nov. 21. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Úgy, hogy azt választod ami neked legjobban kézre áll, amit a legjobban élvezel.

Ha arra vársz hogy lesz valaha is olyan kaszt vagy specializáció, ami bármikor bármilyen helyzetben kenterbe veri a többit, és ez így is marad, akkor felejtsd el az mmo-kat.

2021. nov. 21. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Játszanék én azzal, ami a legjobban kézre esik nekem, csak a blizzard konkrétan porrá nerfelte.

Nem csak nem a legjobb, hanem már a rossz dpsek közé tartozik.

"bármikor bármilyen helyzetben kenterbe veri a többit" sajnos vannak ilyen kasztok, csak mindig váltakoznak. Ez előtt huntert nem előzött meg senki sehol, aztán shadow priestet, most meg a balance druid ez a kaszt. Miért jó ez a blizzardnak hogy játszik a nerfekkel meg a buffokkal...

2021. nov. 21. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert az igen rosszat tesz a játéknak, ha egy kaszt elhúz vagy lemarad a többihez képest.
2021. nov. 21. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ha olyan class-t keresel ami szinte mindíg top dps akkor warlockot ajánlom. Sosem volt még szar dps az
2021. nov. 21. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát élvezni akarod a játékot, vagy az a lényeg hogy a dpl listán hol vagy?
2021. nov. 21. 23:31
 6/11 anonim ***** válasza:
DPS*
2021. nov. 21. 23:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát sajnos a kettő dpsként együtt jár, legalábbis nekem.

Mostanában valahogy sehogy nem találom a helyem Shadowlandsen..

Mármint

1: Tank: Jó lehetne, csak kb minden felelősség rajtam van, és nagyon meglátszik ha balfasz vagyok. Ezzel nincs is semmi gond, csak meg kell tanulni minden taxot rendesen, viszont raidekre már nem hiszem hogy el tudnék jutni (javítsatok ki ha tévedek) de attól még hogy a raidek scalelnek úgy, hogy minél több ember befér egy raidbe, annál nehezebb a raid, tehát lehet menni 16an is meg 25en, tank attól még mindig 1-2 fog kelleni. Az pedig a legtöbb klánban már bőszen van, és nem akarok úgy járni hogy nemtom kifullozok egy Blood DK-t, aztán raiden meg jónapot kívánok mehetek dps-be, mert már megvan a tankjuk... Sajnos jártam már így, pont így.

Mythiceknél lehet hogy jó megoldás, de úgy láttam, hogy shadowlandsen az igazán jó gear raidből jön.

2: Healer: Shadowlandsre valami fura történt a healerekkel.. Mármint én Classicon, TBC-n Wotlkn, Catán és MoP-on szocializálódtam, az én időmben még úgy kb egyszerű dolog volt healelni. Úgy értem, hogy mindig volt 1-2 spell amit kicsit tovább kellett kasztolni és 100%-ra rántott egy akár 20% hp-ra levert tankot, tehát értitek. Annó a legkisebb healem is dupla akkor hp %-ot tolt vissza a tankra, mint ami a jelenlegi shadowlands healerekről elmondható. A legnagyobb healem is alig dob 3-4% hp-t vissza a tankra. Ezzel ti is találkoztatok már? Úgy érzem, mintha "vissza kellene dps-elni a tank és a csapat hpját" tehát hogy nyomogatom a spelleket mint a veszett, és alig megy vissza a hp, nincs az mint régen hogy 1-2 spellből felhúztam mindenkit. Ez mióta van így? Tehát így elég fura a healer munka.

3: Dps: Hát igen, ezt meg most itt fent leírtam...

Tehát emiatt van az, hogy nem találom a helyem shadowlandsen.. Pedig szeretném, de valahogy csak simán nem tudom..

Mondhatná rá bárki, ez alapján amit leírtam hogy "jól van akkor nem kell játszani", és hát.. Ez a helyzet! Nem is játszok. Mindig elő van fizetve, hátha megtalálom benne a helyem mert szeretném, hátha találok olyat ami jó, de hát nem.. Ez egy ilyen elbaszott se veled se nélküled helyzet a wowwal, és örlődök. TBC-n játszok kínomban de az már ezredjére is lerágott csont nekem, mert tört szerón az ilyen igényeimet már évekkel ezelőtt / éveken kielégítettem, és valami új kellene.

2021. nov. 22. 06:55
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Ezzel akarja a blizzard hogy vegyél level boostot. Mindíg valamit túl erősre csinálnak
2021. nov. 24. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
2 nap alatt fel lehet rántani egy karit kényelmesen.
2021. nov. 24. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy, sőt előfizetni sem érdemes a WoW-ra, mert a Blizzard egy pénzéhes szánalmas cég, és ezzel csak etetitek. A mostani WoW-val pedig szépen kihasznál. Olyan content-et tesznek be, ami vagy egy réginek a másolata/reworkje vagy recolour, annyi különbséggel, hogy jó sok pénzt lehúznak rólad, mert te az emlékeid miatt még mindig képtelen vagy abbahagyni ezt az idő/pénzpazarló játékot.
2021. nov. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!