Érdemes még elkezdeni WoWozni eredetin? Vagy már akkora a lemaradásom, hogy nem tudnám behozni?
Figyelt kérdés
FreakZ nevű Battle for Azeroth tört szerveren játszottam, de átmennék eredetire.
Csak már 1 éve fut a Shadowlands, javában megy a season 2, be tudnám érni a többieket, ha elkezdem a nulláról?
2021. szept. 20. 01:01
1/13 anonim válasza:
Hát ha ennyire "utólérni" akarod a többieket, akkor lehet lenne lemaradásod, de én pl. nem így játszok, én a közösségért, meg az RP-ért vagyok fent. Folyékonyan tudok angolul, és jókat lehet dumálni a virtuális kocsmákban, meg hülyeségeken röhögni, és a tört szerókhoz képest rengeteg ember van fent, én ezért szeretem a wowot.
2/13 A kérdező kommentje:
Az utólérnit úgy értettem, hogy bejutni mythic10+ dungeonökbe és eredményes lenni pvp-ben
2021. szept. 20. 02:10
3/13 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy napi mennyit játszol.
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy be lehet hozni. Nyilván azon is múlik, mennyi időt szánsz rá, de semmilyen endgame tevékenységből nem fogsz kimaradni ha most is gyűjtöd össze hozzá, ami kell.
5/13 anonim válasza:
miért ne? Szerintem minden nap van 1 játékos aki a 0-ról kezdi. Kérdés hogy gyerek vagy-e, vagy felnőtt. Úgy értem van-e napi legalább 5 órád játékra, vagy csak ilyen fél órák? Ha nincs időd, akkor még 15 évvel ezelőtt se tudtál volna lépést tartani a többi játékossal, ha meg van időd akkor pár hét és már kimaxolod magad...
6/13 A kérdező kommentje:
Napi 1-2 órát játszanék
2021. szept. 20. 15:04
7/13 anonim válasza:
akkor felesleges, sajnos ez a játék nem éppen a normális életstílusnak kedvez
8/13 A kérdező kommentje:
Minden nap lenyomok egy mythic dungeon-t, az nem elég? Mást úgyse nagyon lehet csinálni.
2021. szept. 20. 17:09
9/13 anonim válasza:
Annak meg már úgy mi értelme? Rohadt gyorsan megfogod unni
10/13 anonim válasza:
amikor egy insta vagy raid néha 5 vagy több órán át tart... Ez nem véletlen csak a kockáknak való, ilyen hülyeségek hogy család, tanulmányok, munka stb... szóba sem jöhetnek egy ilyen játéknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!