Utólag szeretném rendezni az eü járulék lemaradásom, mi a teendő?
Volt egy pár hónap amikor napi bejelentéssel dolgoztam, és akkor fizetnem kellett volna, de nem fizettem be(nem hosszú idő, 2-3 hónap). Ezt szeretném lerendezni mielőtt megkeresnek x kamatokkal. Ilyenkor ez hogy működik, mit csináljak, hova menjek? Sosem foglalkoztam még ezzel.
Előre is köszönöm
Sétálj be a legközelebbi NAV kirendeltségre és ott meg fogsz tudni mindent csinálni.
Vagy csinálhatod online is igazából, ha akarsz szórakozni ányk-s nyomtatványokkal és hasonlókkal.
A területileg illetékes NAV kirendeltséghez be tudsz menni és ott mindent lerendezni - ahogy 1-es írta.
Ha viszel magaddal elegendő pénzt, akkor ott be is tudod fizetni a tartozást.
Online csak akkor tudod megcsinálni, ha van Ügyfélkapu regisztrációd és azért ott nem olyan nagyon egyszerű lerendezni.
Igen, 3-as, vannak, akiknek könnyen megy - annyira tudtam, hogy valaki bele fog kötni .-( - és vannak, akiknek még ügyfélkapu regisztrációjuk sincs.
És "ha viszel magaddal elegendő pénzt" nem feltétlenül készpénzre értettem, de ez legalább jogos, mert tényleg van, ahol csak kártyával lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!