Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW Shadowlands-ben hogy éri...

WoW Shadowlands-ben hogy éri meg dps kasztot választani?

Figyelt kérdés

A dpsekben mindig is benne volt, és benne is lesz, hogy az elsők akarnak lenni. Minél magasabban vana a DPS-ed, a klán annál többe néz téged, egy szint alá esés után már szidják az embert hogy alszik.

A túlzásokat félretéve mindig is jó érzés volt dpsként az élre törni, és biztos vagyok benne, hogy mások is így éreznek.

Nekem viszont van egy "kis" problémám, ami megakadályoz abban, hogy játszak ezzel a Shadowlands kiegészítővel.

Amikor bejött a shadowlands, a béta tesztek alapján a mm hunter #1 dps volt. Ez nekem megtetszett, hunter amúgy is kedvenc, hát ezt rám szabták, kezdtem is egy huntert, és élveztem az élvonalat dps-ben, dungeonokben úgy ahogy raiden is. Zúztam keményen, minden időre megvolt, szép gearben voltam, és mindig az első dps voltam.

- egy ideig.

Aztán jött a Shadow priest hódítás, az lett a top dps, a hunter pedig a ranglistán (Tier list) hátra esett jó néhány szintet, olyan 8-10 körülre, és ezt meg is éreztem. Akárhogy próbálkoztam, ezek az új top dps kasztok úgy nyomtak le dpsben bárhol, mintha muszáj lenne.

Ez nekem elég szarul esett. Hogy a blizzard így "alakítgatja" ezt folyamatosan, és az ember nem tud normálisan kiválasztani egy dps kasztot ami erős a kiegben. Ilyen például TBC classicon az, hogy a warlock és a hunter mindig erős, és ez meg van mondva, ha erős dpst akarsz azokat kezdesz.

Azóta a hunter helyzet még sokkal rosszabb lett. Ma már a közép mezőny alatt van, ami konkrétan azt jelenti hogy rossz dps.

Így a hunter karakterem szépen kuka.

Jelenleg a Balance dudu a #1, a 2. és 3. helyezettek pedig weboldala válogatja ki mit mutat.

De ezek után már nem tudom, kezdjek-e csak emiatt balance druidot. Ahogy ismerem blizzard urat mire 60as leszek 16-odik lesz a listán a dudu dps...

Ez engem elborzaszt. A wow így már rettentően hasonlít a League of Legends játékra. Mire kiválasztasz egy karaktert és megszereted, erőt és időt teszel bele, szarrá nerfelik, és már vannak sokkal erősebbek nála.

Ti hogy álltok ehhez a tier list dologhoz? Nekem teljesen ellehetetlenítik így a játékot..

2021. nov. 21. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Goldból ingyen elhet tölteni...
2021. nov. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!