A GTA: The Trilogy Definitive Edition-t miért nem adták ki Xbox 360-ra és PS3-ra?
Tudom hogy nem mai konzolok, de még ritkán még mindig vannak olyan fejlesztők akik adnak ki rá élethű játékokat (szerintem élethűk is vannak)
Ha GTA 5-öt is viszi akkor miért nem viszi ezt? Szerintem úgy "Low"-abb a grafika mint a GTA 5-é sokkal. Szerintem még ezt a vér tükrös lövés/árnyékolási grafikát még elvinné a 360 meg a 3. Ezt is tudná vinni úgy 30-al nem?
+: Azt úgy értem hogy a TRILOGY Definitive 4K
De akkor a GTA 5 is mennyi?
Bunkók ne válaszoljanak ha lehet
"még mindig vannak olyan fejlesztők akik adnak ki rá élethű játékokat..."
Ez az infó mégis honnan jött? Mert PS3-ra 2018-ban jelent meg az utolsó dobozos játék (a FIFA 19), és 2020-ban az utolsó letölthető játék (Shakedown: Hawaii). Xbox 360-ra szintén 2018-ban jött ki az utolsó cím.
Két generációval visszafelé pedig egyetlen cég sem szokott kiadni játékokat.
A 360 és PS3as gépekre valahol 2015 környékén megszűnt a játékkiadás. Ami utána jött kevés kivétellel csak éves sportjáték volt ahol semmit sem változtattak, csak frissítették a kereteket. Az általános tapasztalat, hogy amikor megjelenik egy új konzolgeneráció akkor a második évtől kezdve kezd akkora felhasználóbázissal rendelkezni, hogy az új játékok már elkezdenek nem kijönni a régire és pár év elteltével gyakorlatilag már semmi nem jelenik meg az előző generációra.
A jelenlegi generáció a folyamatos áruhiány miatt biztosan más lesz hiszen még jövőre is szinte biztos, hogy nem lehet csak úgy hozzájutni PS5/XSX gépekhez így sokkal hosszabb lesz az átállás és a régebbi generáció még akár 2 évig is bőven kitarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!