Xbox 360 érdemes használtan venni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 17:46
1/6 anonim válasza:
Újonnan már nem is lehet.
Egyébként nagyon régi gép már, én legalább eggyel újabb generációban gondolkodnék.
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mi a szándékod vele.
Hom brew?
Érdemes.
Retrózás?
Túl fiatal.
Régebbi játékok pótlása?
Mennek az újabbakon is. Felskálazva, élsimítással.
Befektetés?
Nem mostanában fog megindulni fölfelé az ára.
Csak úgy?
Ez rajtad múlik. Én megtartottam az X360-am és a PS3-am is. Jól elvagyok velük, nem mozgat meg az új generáció, de ha nem lennének, nem valószínű, hogy ezeket venném.
5/6 anonim válasza:
ha érdekelnek a régebbi játékok, és nem vagy a modern kor rabja, akkor érdemes venni használtan (újonnan nem is lehet már vagy 8 éve lassan), softmodolni vagy rakni bele egy csippet, valami nagy vinyót rákötni, és tele rakni játékokkal. Például a Skate 1-2-3 nagyon jó játék, a Forza Horizon 1 rally kiegészítője, Mortal kombat vs DC Universe, Project Gotham racing, Call of duty 3, Metal Gear solid 2-3-pw, BF Bad Company 1, Dirt Rally, Red Dead Redemption 1 stb... ezeket sehol máshol nem fogod megtalálni. (max ps3-on)
6/6 anonim válasza:
#5 helyesbítek, valóban, az újabb xboxokon megy a visszafelé kompatibilitás nagyon sok játéknál, de ha nincs xbox oneod vagy series s/x, valamint az említett játékok eredeti lemezei akkor nem fog ott sem menni, mert a mai napig nem lehet az xbox onet feltörni, nemhogy az s/x et :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!