Xbox 360 miért kapcsolki magától?
Nem értek annyira nagyon hozzá hogy előre leszögezzem.Újonan vattem 2016ban egy xbox 360 at igaz már kb 5 éves de nem használtam túlsokat szerintem max 30-40óra üzemidő lehet benne.
A hiba amit csinál hogy játszok vele és random egyszer csak kikapcsol, nem arról van szó hogy bekapcsolom és 10p múlva kikapcsol magától hanem hogy pl bekapcsolom aztán van hogy 5percután van hogy 50p után vagy van hogy napokon keresztül tudok vele játszani anélkül hogy kikapcsolna szal mondhatni hogy random egyszer csak kikapcsol magától.
A konzol mindig fektetett álapotban van sosem használtam állítva a cd k miatt, szabadon van egy asztalon sosincs használat közben letakarva szóval felsem forrósodik mikor leáll a tápkábel és a hdmi is jól benne van a helyén.
Nem tudom mit kéne még megnézzek hogy mi lehet a hiba ezért szeretnék hasznos segítséget tanácsot kapni. Előre is köszi!
Nincs csippelve sosem volt szétszedve de garancia már értelem szerűen nics neki
Túlmelegedés vagy tápellátás probléma.
De itt távdiagnosztikába csak tippelgetünk. Egy szervizes tudnám megmondani biztosra, ha bele néz.
Nem világít pirosan, csak egyszerűen leáll mint ha az ember kikapcsolná.. elégidegesítő mikor játszol aztán puff kikapcsol..
Én is a tápra gyanakodtam eddig, csak gondoltam hátha valakinek már volt ilyen gondja aztán okosabb nálam és megmondja.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!