Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy 18+ éves "fiúnak" a hobbija a Playstation és gyakran játszik játékokkal?

Figyelt kérdés

Mindig mással játszik, van amikor beszélget online ismerősökkel/barátokkal, de van amikor csak egyedül játszik ilyen mászkálos "kaland" játékokkal.

Dolgozik rendesen, kiveszi a részét a házimunkából, beszáll a rezsibe, viszont nem nagyon jár sehova, nem ismerkedik, barátja se nagyon van, barátnöje meg még nem is volt (pedig nem egy rusnyaság) spórolós, viszont amikor vesz valamit az nagy részben valamilyen játék.

Ha a családdal megyünk kiruccanásra akkor általában eljön, és el is vagyunk egymással, tehát nem csak a számítógép/TV előtt űl, de mint írtam a családján kívűl nincs szociális élete, és ez aggaszt. Ez normális a mai világban, esetleg min kéne változtatnia egy szülőnek, nem panaszkodok inkább csak tanácsot kérek.

2021. nov. 7. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem mindenkinek ugyanolyanok az igényei, így szociális élet terén sem. Valakinek kevés is elég vagy egyáltalán nincs rá szüksége, hogy jól érezze magát.

Nem teljesen világos nekem, hogy mire szeretnél tanácsot kérni.

2021. nov. 7. 13:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából azt, hogy így hogy lesz neki élete? Felesége, Gyereke, ha sosem ismerkedik? és hogy mit tud egy szülő csinálni, hogy kimozduljon. Már tanácsoltam neki, hogy menjen buliba vagy ilysemi, de azt mondta ő nem nagyon szereti az ilyen helyeket (nem is nagyon iszik, max hétvégénként egy-két sört)? Szóval mit lehetne tenni, vagy csak fogadjam el, hogy nem lesz a gyerekemnek senkie?
2021. nov. 7. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Az élet nem egyenlő a házassággal, meg a gyerekkel. Anélkül is lehet valakinek teljes élete, hogy kapcsolatokért gürizzen, meg hogy gyereket csináljon. Személy szerint én sem szeretnék gyereket és rosszul érzem magam nagyobb társaságba/buliba, így én például sokkal jobban élvezem, ha egyedül csinálhatok bármit. Ráadásul 30-40 évesen is rátalálhat a párjára, akivel úgy érzi, leélné az életét. Nem kell szegényt már most temetni, hogy soha nem lesz senkije.
2021. nov. 7. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, csak mi sem élünk örökké és nem akarom, hogy magányos legyen, de azért köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2021. nov. 7. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

20 eve jatszok joforman megallas nelkul, es van felesegem es gyerekeim.

Ahogy jopar szinten jatekos ismerosomnek is.

Mellesleg, fogadd el ahogy van. Ha cseszteted hogy ezt kellene csinalja, azt kellene csinalja, csak azt ered el hogy neked is hatat fordit.

2021. nov. 7. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem semmi baj nincs vele, csak ne akard ráeröltetni a te saját ideáidat, amivel ő nem tud azonosulni.
2021. nov. 7. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

18 évesen én is így éltem (most 28 vagyok), dolgoztam meg minden de szabadidőm összes idejét játszással (én speciel wowoztam) töltöttem. Ez ment egész 24 éves koromig amikor kezdtem megunni illetve a játék is kezdett egyre szarabb lenni

Persze nekem is hozzámvágtak minden szart hogy nincsenek haverjaim, se életem stb. De az igazság az hogy az az 5 év alatt amit ezzel töltöttem mivel az alap szükségleteken kívül nem költöttem semmire sem elég jelentős pénzösszeget gyűjtöttem össze ( több millió forintról beszélek). Meguntam a gyári melót és kis vállalkozást tudtam indítani belőle amit ha nincs annyi spórolt pénzem biztos nem tudok elindítani. Másszóval lehet ennek előnye is nem csak fekete fehéren kell látni a dolgokat

2021. nov. 7. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Saját dolga, ha számára így a jó, akkor nincs vele baj.
2021. nov. 7. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozik,fizeti a rezsit is meg minden szóval nem szakad el a külvilágtól csak szeret játszani. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Az átlag 18 éves még dolgozni sem akar
2021. nov. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!