Úgy tudom hogy a PS5 digital editionnek nincs lemezmeghajtója, és hogy csak a PS Store-on lehet hozzá játékokat venni, szóval hogy nem tudja a dobozos változatot lejátszani. Azzal hogy nem lehet dobozos játékokkal játszani, mit veszítünk?
Mert sok esetben a bolti játék olcsóbb mint a digitális. (PS4 Last of Us 2: 19e vs 24e Ft, PS5 Demon souls: 25.5e vs 27.5e Ft)
Mindenfajta Collector's edition kiesik mert az is dobozos játékkal jön.
Ha letörölsz egy játékot nem mindegy hogy 50Gb + 10Gb patch vagy 10Gb patchet kell letölteni. Mo.-on jó az internet de Amerikában még mindig rengeteg adatmennyiségben limitált csomagot értékesítenek + náluk pl. a sebesség se a legjobb.
Mert sok esetben olcsóbb venni egy használt játékot. (Demon souls: 20e vs 27.5e Ft)
UHD Blu-ray lejátszó.
+1
Az #1-esnek igaza van részben. Ha valami miatt lelövik a PSN-t, mondjuk tönkremegy a Sony (nem valószínű, de megtörténhet vagy valami más) akkor a licenc szerver sem lesz elérhető így a digitális játékokat nem lehet majd letölteni, aktiválni, még lemezes játékoknál csak a patcheket 'veszted el'. Nem hiszem hogy történne ilyen, vagy ha igen majd 15-20 év múlva lövik le ők, de a lemezt nem vehetik már vissza. Olyan 'Nem adom, enim mucita!' feeling.
[Disclaimer]
Online nem vadásztam az árakat az első bolt árait pakoltam be, lehet máshol olcsóbb vagy drágább, de ma, ennyiért meg tudnám venni a felsorolt játékokat. PS Storeban egyik játék sem volt leértékelve és a talált boltban sem volt feltüntetett akció.
nem tudsz haszált játékokat venni, a kijátszottat eladni.
ezzel együtt pl. vagy 2 éve nem volt lemez a ps4-esembe, egy lemezes játékomat nem adtam még el, tehát nekem tök felesleges a lemezes verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!