Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok voltak amiken...

Milyen játékok voltak amiken szenvedtetek mert nehéz volt valami? Mi volt a nehéz, és miért?

Figyelt kérdés
Akár egyébb okból szenvedtetek tőle?

2021. nov. 3. 19:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
2 éves kérdést minek kiemelni? xDD
2023. márc. 18. 09:50
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Most hiába pontoztok le. Hülye aki 2 éves kérdést kiemeltet xD
2023. márc. 18. 17:52
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne hülye? AZóta jelentek meg más játékok és gondolom, azok közül kíváncsi kinek mi nehéz.
2023. márc. 18. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:

A Plague Tale Innocence-t hamar eluntam. Érdekes volt egy darabig ez a kizárólag védekezős meg lesből támadós stratégia - ami persze teljesen jogos, nem kardvívásra meg harcolásra volt tanítva a fiatal női karakter - de egyszerűen a sztori érdemben alig haladt, és alig sikerült új dolgokat megtudni erről a pestisről, meg úgy mindenről. 17 fejezetből áll úgy emlékszem a játék, a 10. fejezetnél kezdtem el unni. Volt 1-2 nehéz pálya, de lehet megbírkóztam volna velük, de inkább megnéztem youtubeon, mert nem akartam rajta agyalni. Igazából, ez a játék az elszalasztott lehetőségek játéka volt szerintem. Sokkal személyesebbé lehetett volna tenni választható interakciókkal, vagy ha a gyűjthető tárgyakat mondjuk oda lehetett volna adni és jött volna rájuk valamilyen komment a csapattól. Van második része, egyelőre még nem vettem rá magamat. Nagyon nagy sikerű volt egyébként, és valóban különleges hangulatú és harcstílusú volt, de egyáltalán nem érzem indokoltnak azt az óriási hypeot körülötte, illetve, mint mondtam, ha pár apróbb dologgal kiegészítették volna, sokkal nagyobb élmény lehetett volna.

A másik ilyen huh...a nevén gondolkodom már vagy 5 perce. Beyond Two Souls! Én nagyon sokat vártam tőle. Végül ott a tudósbunkeres küldetésnél feladtam. PC-n játszom, de bugos volt a játék, vagy nem tudom mi volt a baja, de nem lehetett állítgatni a billentyűzetet. Sokszor eyszerűen nem reagált a billentyűkre a játék. Ilyet még életemben nem láttam. Utólag láttam, hogy kellett volna egy patch, amit nem töltöttem le. Próbáltam youtubeon nézni a sztorit, igazából az érdekelt volna, de még ott is eluntam. Lehet, hogy jó történet kerekedne belőle, de nem tudta nálam fenntartani az érdeklődést, meg ott volt a negatív tapasztalat az irányíthatatlanságról. Pedig én sosem voltam ez a halomra gyilkolós gamer típus, kifejezetten a sztorikat szeretem, de az irányíthatatlanság meg a lassú kibontakozás nekem megölte az érdeklődésemet.

Amit szerettem volna játszani, de szimplán túl bugos volt, az az Alice Madness (nem nyílt ki az esernyő, nem engedett sokszor váltani más fegyverre...). De annyira nehezek voltak a pályák, és annyira távoliak voltak sokszor a checkpointok, hogy feladtam. De az nagyon érdekelt volna, inkább el is olvastam a sztorit, meg néztem videókat, igazából nekem kicsit ijesztő is volt, de amúgy végtelenül ötletesnek találtam a feldolgozást meg a történetét, talán egyszer majd újra megnézem.

2023. márc. 18. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Legutóbb: Far Cry Blood Dragon.

Az elején van egy "kísérgetős" feladat, amikor Spidernek kellett segíteni. Annyi a probléma vele, hogy Spider a jelek alapján durván szuicid hajlamokkal rendelkezik.

2023. ápr. 8. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!