Mennyit szenvedtek a Rubik-kocka összerakásával?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek, akik rövid idő alatt ki tudják rakni és vannak olyanok, akik hiába próbálkoznak, gondolkoznak, de nem megy nekik. Ti mennyit szenvedtek vele? :D2011. máj. 31. 19:53
1/8 anonim válasza:
Nekem még sosem sikerült, csak egyszer majdnem 2-t XD
2/8 anonim válasza:
Én még sose tudtam kirakni, pedig nem keveset szenvedtem vele. Mostanra inkább feladtam, nem bosszantom magam vele.
3/8 -Igazmondó- válasza:
Én se tudtam kirakni még. Úgy hallottam hogy a mostani világrekord valami 8 másodperc.
5/8 anonim válasza:
Én nem szenvedek a rubik kockával 4-5 perc alatt simán kirakom :D
6/8 anonim válasza:
én kemély 30mp szenvedek vele! de amugy nem szenvedés hanem szorakozás!
7/8 anonim válasza:
Én telón kezdtem el foglalkozni vele, és mivel tetszik a dolog, venni fogok egyet, de amúgy 3 órás próbálkozás után, a fehér keresztet raktam ki, és annyi, tovább nem megy :)
8/8 Matteo1996 válasza:
Ez egy jó játék csak az szenved vele aki nem tanulja meg hogy kell 37mp a rekordom és akkor még egy éve sem kockáztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!