Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok voltak amiken...

Milyen játékok voltak amiken szenvedtetek mert nehéz volt valami? Mi volt a nehéz, és miért?

Figyelt kérdés
Akár egyébb okból szenvedtetek tőle?

2021. nov. 3. 19:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Gods will fall- ban az összes boss
2022. febr. 9. 21:00
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Én a Persona 4 Golden vége felé kitéptem az összes hajamat, mert nem tudtam, mi alapján verik vissza az ellenfelek a Persona képességeket.

Tehát betámad 4 ellenség, tegyük fel egyenként mindegyiknek van 100 életereje. Nekem is van mondjuk azt, 100 életerőm.

A képességem mind a 4-re sebez 25-öt. Ez nekik kis sebzés, nem megy le az életerejük félig sem.

Viszont ha mind a 4 visszaveri a képességet, az rám összesen 4x25 tehát 100 sebzés :D És ez engem természetesen azonnal megöl :D

Ebben csak az a frusztráló hogy bármelyik csapattársam hal meg, feléleszthető a harc során. Ha én halok meg, kezdődik az egész dungeon elölről :D

És tényleg (nekem legalábbis) eléggé random volt melyik ellenféltípus milyen képességeket ver vissza... Többször haltam így meg mint hinnétek :D Konkrétan ki 1 shootoltam magamat.

=>

Ez oda vezetett hogy a saját personámat már féltem használni, nem is használtam. A fő karakterrel csak ütöttem, a társaim personáit használtam, mert ha ők haltak, éleszthettem is őket. Így viszont teljesen feleslegessé vált számomra a játék fő része, a personák gyűjtögetése :(

A Persona 5 már felhasználóbarátabb mint a 4 volt, végigjátszottam azt is, és ilyennel egy alkalommal sem találkoztam hogy ki 1hiteltem volna magam, szóval ott erre már oda figyeltek.

2022. márc. 9. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

Legelőször Gyűrűk ura Király visszatér: szinte mindenhol. Resident evil 4 fő boss. Thief the dark project: escape. Igazából csak béna voltam. Need for speed hot pursuit utolsó pálya 6 óra szenvedés, Age of Empires 2 Definitive edition Pritviraj második pálya szintén 6 óra szenvedés. C&C3 Nod utolsó pálya se volt kutyafüle. Far cry 1-nél is volt valami, annyit csapkodtam az asztalt, hogy a szomszéd átjött.

Amin mindenki szenvedett, az említett Vice city és San Andreas pályák aránylag könnyen mentek. Gta 4-ben a meleg kísérgetős pálya is idegesítő volt.

2022. márc. 9. 17:54
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Eszembe jutott még egy-kettő: Splinter Cell convinction parkolós pályája. Gears of War 1 egyik hosszú része.
2022. ápr. 3. 18:15
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
minden játék nehéz amiben elakadok, és nem tudok továbbjutni míg át nem ugrok, le ne verem az ellenfelet, stb
2022. ápr. 16. 15:54
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Darsk Souls 3-ban a Nameless King.

Na az a nagyon nehéz boss

2022. ápr. 25. 21:15
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
GTA San Andreas-ból amikor ki kell szabadítani valamelyik embert a barátnőjével. Ott hagyatam abba a játékot.
2022. júl. 5. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
62%

Darkest Dungeon!

A játék amit csak teljes nihilizmussal érdemes játszani, mert ha kicsit is kötődni kezdesz bármelyik hősödhöz, vagy beleéled magad hogy milyen jól jött ki az eddigi rengeteg random és mennyire erőssé is vált, akkor biztos hogy nagyon hamar kegyetlen mód meg fog halni ő is. Sokszor a legocsmányabb igazságtalan módon, dehát ilyen ez az RNG.

Olyan a játékkal való viszony mint egy toxikus kapcsolat, folyamat ugrál az imádat és gyűlölet közti skálán. Eléggé addiktív élmény.

2022. aug. 27. 14:06
 19/25 NTBS ***** válasza:
Jaj, de régen játszottam.
2022. dec. 24. 08:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Ésnmi akadálya?
2023. márc. 4. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!