Miért nem lehet rendelni sima ps5-öt (lemezest vagy lemez nélkülit)?
#21: "mondjuk elég inkorrekt, de gondolom nincs más"
Kérlek, mutass rá, mi utalt ebben a mondatban arra, hogy a teljes világ összes PS5 készletére gondolt a válaszoló! És azt is kifejthetnéd, hogy a józan paraszti ész hogyan segített volna ennek a kikövetkeztetésében.
Nem az a tény zavar, hogy primitívek vagytok, hanem az, hogy rám akarjátok kenni, mert normális válaszotok nincsen. A szövegértésre való hivatkozás ugyanis a legprimitívebb érvelési technika: azt mutatja, hogy az érvelőnek egyáltalán nincsenek érvei.
kicsit uncsi már ez a személyeskedés
az a véleményem hogy inkorrekt csak csomagban árulni
és legyen már szabad azt gondolnom ami akarok, és ezt ne kelljen már mással megbeszélnem
amúgy a Konzolvilág tisztességes cég, ezért is írtam azt, hogy biztos van rá okuk
amúgy meg van ps5-m, 150-ért vettem, a Ratchet and Clank meg nagyon jó játék, azzal vegyétek
#24: "Te tisztában voltál vele, hogy a csomagokat nem a bolt maga állítja össze, mégis azzal a feltételezéssel éltél, hogy a válaszoló ezzel nincs tisztában, effektíve a kiindulási alapod az volt, hogy ő bizonyára hülyébb nálad."
Ettől a mondattól kezdve az egész szöveged téves feltételezés, személyeskedés és belemagyarázás. És még én vagyok a pofátlan. Befejeztem, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!