Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem lehet rendelni sima...

LevcsaMC kérdése:

Miért nem lehet rendelni sima ps5-öt (lemezest vagy lemez nélkülit)?

Figyelt kérdés
Most néztem a konzolvilágon és csak csomagokban lehet(Spiderman Miles Morales+ps5 vagy Rachit and clanck+ps5). Mi ennek az oka?

2021. okt. 28. 23:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20 A józan paraszti ész használata nem gondolatolvasás, bubikám.
2021. okt. 30. 15:55
 22/27 anonim ***** válasza:

#21: "mondjuk elég inkorrekt, de gondolom nincs más"

Kérlek, mutass rá, mi utalt ebben a mondatban arra, hogy a teljes világ összes PS5 készletére gondolt a válaszoló! És azt is kifejthetnéd, hogy a józan paraszti ész hogyan segített volna ennek a kikövetkeztetésében.

Nem az a tény zavar, hogy primitívek vagytok, hanem az, hogy rám akarjátok kenni, mert normális válaszotok nincsen. A szövegértésre való hivatkozás ugyanis a legprimitívebb érvelési technika: azt mutatja, hogy az érvelőnek egyáltalán nincsenek érvei.

2021. okt. 30. 21:34
 23/27 anonim ***** válasza:

kicsit uncsi már ez a személyeskedés

az a véleményem hogy inkorrekt csak csomagban árulni

és legyen már szabad azt gondolnom ami akarok, és ezt ne kelljen már mással megbeszélnem

amúgy a Konzolvilág tisztességes cég, ezért is írtam azt, hogy biztos van rá okuk

amúgy meg van ps5-m, 150-ért vettem, a Ratchet and Clank meg nagyon jó játék, azzal vegyétek

2021. okt. 30. 22:02
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
#22 Nagyon szívesen: Semmilyen utalás nem volt sem arra, hogy a konzolvilágról beszél, sem arra, hogy nem. Az, hogy a kérdező a konzolvilágot említette ebben a kontextusban nem releváns, mert mint már megbeszéltük, az hogy a kérdező mond valamit, az nem jelenti azt, hogy minden egyes válasz is automatikusan implikálja ugyanazt. Szóval ott vagyunk, hogy semmilyen ráutaló hivatkozás nincsen, ami meghatározná a kontextust. Mit tesz ekkor az értelmes ember? Kiindul magából, és megadja azt a feltételezést, hogy az illető úgy gondolta a mondandóját, ahogy ő maga is tenné. Te tisztában voltál vele, hogy a csomagokat nem a bolt maga állítja össze, mégis azzal a feltételezéssel éltél, hogy a válaszoló ezzel nincs tisztában, effektíve a kiindulási alapod az volt, hogy ő bizonyára hülyébb nálad. Ez a feltételezés, mint az már beigazolódott, téves volt. Persze te nem ezen a ponton hasaltál el, hanem már az elején, ahol szimplán értelmezni kellett volna az olvasottakat, és összekötni, hogy a kérdező nem egyenlő a váalszolóval, és a kettejük mondandója nem feltétlenül azonos kontextusban értendő. Szóval szövegértés egyes, aztán még erre pofátlan is vagy.
2021. okt. 31. 03:31
 25/27 anonim ***** válasza:

#24: "Te tisztában voltál vele, hogy a csomagokat nem a bolt maga állítja össze, mégis azzal a feltételezéssel éltél, hogy a válaszoló ezzel nincs tisztában, effektíve a kiindulási alapod az volt, hogy ő bizonyára hülyébb nálad."

Ettől a mondattól kezdve az egész szöveged téves feltételezés, személyeskedés és belemagyarázás. És még én vagyok a pofátlan. Befejeztem, nincs értelme.

2021. okt. 31. 08:05
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 ki is írta a kigyereket?
2021. okt. 31. 10:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Na akkor egy tipp: én bementem személyesen az euronics-ba múlt hétvégén és volt náluk egy, mert aki korábban előrendelte nem vette át. Szóval érdemes személyesen érdeklődni néha Media Marktban vagy hasonló helyeken, ahol hivatalos áron adják és nem kimondottan konzolokkal foglalkozó üzlet. Ezeknél egyébként elő is lehet rendelni csak magát a gépet is, legalábbis nekem a Mediában nem mondták, hogy csak csomagban jönne.
2021. nov. 2. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!