LevcsaMC kérdése:
Miért nem lehet rendelni sima ps5-öt (lemezest vagy lemez nélkülit)?
Figyelt kérdés
Most néztem a konzolvilágon és csak csomagokban lehet(Spiderman Miles Morales+ps5 vagy Rachit and clanck+ps5). Mi ennek az oka?2021. okt. 28. 23:41
11/27 anonim válasza:
#4 Igen, inkorrekt. Azt meg senki nem mondta, hogy a konzolvilág részéről, azt te képzelted hozzá.
12/27 anonim válasza:
#11: Én képzeltem hozzá? Ott van a témaindító kérdésben a Konzolvilág, te szerencsétlen, csak el kéne olvasni!
13/27 anonim válasza:
#12 De te nem a kérdésre válaszoltál, hanem a #4-es válaszoló kommentjére, ő pedig semmilyen utalást nem tett arra, hogy a konzolvilágot tenné felelőssé azért, mert ilyen csomagok érhetőek el. Szóval elnézést kérek, nem hozzáképzelted, csak nem tudsz szöveget értelmezni.
14/27 anonim válasza:
Korrekció: A #2-es válaszoló kommentjére. A #4-es te voltál.
15/27 anonim válasza:
Ha alkatrészhiány van, akkor új xboxot hogyhogy simán lehet venni?🤔
16/27 anonim válasza:
#13: A kérdés a Konzolvilágról és az ő bundle csomagjaikról szólt. A #2-es erre a kérdésre válaszolt. De te a végtelen IQ-ddal abból az egy mondatból kikövetkeztetted, hogy ő valójában nem a Konzolvilágra gondolt, hanem globálisan az egész világra. És még én vagyok az, aki hozzáképzel dolgokat, és én vagyok az, aki nem tud szöveget értelmezni?
17/27 anonim válasza:
#15: Melyiket? Series S még van a MediaMarktokban is, de a Series X még nagyobb hiánycikk, mint a PS5 digital. Az EMAG-nál dolgozik egy haverom, ő mondta, hogy a múlt héten kaptak 120 db Series X-et, ami alig 10 perc alatt fogyott el.
18/27 anonim válasza:
#16 hát pedig igaza van, mert nem a Konzolvilágra gondoltam
most mindenütt csak csomag van
19/27 anonim válasza:
17-Igen, a Series S-re gondoltam, de mostanában nem követtem, szóval ezek szerint az xbox is kezd fogyatkozni. iszont a Nintendonál a Switchnél ezt nem tapasztalni.
20/27 anonim válasza:
#18: Gondolatolvasó meg nem vagyok.
Én is bundle-ben vettem a magamét, eladtam a hozzá csomagolt játékot, így csak 5 ezret "buktam" rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!