Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem lehet rendelni sima...

LevcsaMC kérdése:

Miért nem lehet rendelni sima ps5-öt (lemezest vagy lemez nélkülit)?

Figyelt kérdés
Most néztem a konzolvilágon és csak csomagokban lehet(Spiderman Miles Morales+ps5 vagy Rachit and clanck+ps5). Mi ennek az oka?

2021. okt. 28. 23:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egész világon hiánycikk, azért. Örülhet, aki csomagban tud venni egyet Karácsonyra.
2021. okt. 29. 01:22
 2/27 anonim ***** válasza:
46%
mondjuk elég inkorrekt, de gondolom nincs más
2021. okt. 29. 09:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Te eddig egy kő alatt éltél?

A piacra dobásuk óta azzal van tele minden hogy a világszintű félvezető alkatrész hiány miatt akadozik a boltok ellátása belőle.

[link]

2021. okt. 29. 10:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
#2: "Inkorrekt"? A Konzolvilág a legtisztességesebb konzolbolt ebben az országban. Arról nem ők tehetnek, hogy a Sony nem tud eleget gyártani, és csak bundle-ös verziók vannak (gyk: a bundle-öket nem a boltok állítják így össze, hanem a Sony). Bécsben és Berlinben is jártam konzolos boltokban és MediaMarktokban, mindenhol öles betűkkel ki van írva, hogy "PS5 ELŐRENDELÉST NEM VESZÜNK FEL.".
2021. okt. 29. 10:11
 5/27 anonim ***** válasza:

de ez inkorrekt

[link]

miért nem lehet előrendelni és várni rá?

2021. okt. 29. 11:04
 6/27 anonim ***** válasza:
56%

a, Lehet hogy semmiféle információjuk nincs hogy mikor tudnák teljesíteni az előrendelést, ezért nem is vállalják a felvételét.

b, Már eleve akkora előrendelési listájuk van, ami kétséges, hogy mikor tudnak, vagy tudnak-e egyáltalán teljesíteni.

Attól nem lesz inkorrekt valami, hogy nem érted a mögötte húzódó okokat. Nőj fel, mert így egy kisgyerek gondolkodik csak.

2021. okt. 29. 11:10
 7/27 anonim ***** válasza:
25%
milyen érdekes, hogy a sima digitálisra tudtam várni 9 hónapot, és le is szállították 150-ért, most meg csak boundle van, tényleg kisgyerek vagyok, ja
2021. okt. 29. 13:50
 8/27 anonim ***** válasza:
33%

nyugodtan leszavazhattok, ettől még rád erőltetik a csomagban vásárlást

és bocs, abszolút nem érdekel a kereskedő miért csinálja, nem az én problémám

2021. okt. 29. 13:51
 9/27 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy gondolkodsz.
2021. okt. 29. 13:52
 10/27 anonim ***** válasza:

ez a te véleményed

amúgy ezek szerint fiatalos vagyok, ez jó hír :D

2021. okt. 29. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!