Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan legyek jobb LOL-ban?

Hogyan legyek jobb LOL-ban?

Figyelt kérdés

hiába nézek róla videókat, hívom a barátokat játszani egyszerűen nem leszek jobb. nem segít senki , én meg nem tudo mit kellene csinálnom

ötletek?

2021. szept. 18. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit bővebb infó? Milyen role, milyen hős? Ez túl kevés, hogy bármit is tudjunk írni. Általánosságban a map control nagyon fontos. Wardolás, tudd mikor merre jár az enemy, meg persze a farmolást gyakorolni. KDA semmit nem számít, csak hogy nyersz vagy nem. És nem azzal nyersz, hogy chaseled az enemyt. Hanem ha objectiveket gyűjtesz, pusholsz, jól farmolsz. Vagyis persze, lehet roamolni, de megvan a maga ideje annak is.
2021. szept. 18. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tudom miket írtál, kezdjük ott
2021. szept. 18. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

az a baj valószinüleg h játék ként fogod fel a a lol

pedig annál már joval bonyolultabb

kezdésnek ki kell tanulnod a rolokat és megtalálni azt ami neked a legjobb fekszik szoval mid top adc support jungler mert nekik mind mind más dolguk van a játékban. meg kell tanulnod az össze hős képességét h tudd mi ellen játszol ne csak így nézz h mitörtént, tudnod kell olyan buildet épiteni ami alkalmazkodik a játékhoz, tudnod kell mi mikor éled és h ezek megszerzése fontos a játék miatt, vagy azt h ellopd az ellenféltől.

tudnod kell megfelelően farmolni, és eközben az ellenfelet bármelyik lanen is légy hátraltasd h ne tudjon haladni . meg kell tanulnod kikerülni a képességeket, és azt h melyik kari melyik kari ellen hatásos meg persze megtanulni játszani a karakterekkel. És ez csak sok szá sok ezer orával elérhető, de persze kell egy alap tehetség is hozzá. inteligencio reakcio idő és társai. Régebben egyszerűbb volt most már joval nehezebb, plane h egyre erősebb és erősebb hösök jönnek meg meták. Van aki ha érti is a játékot sose lesz benne jó mert csak nem, ilyen vagyok én is hot béna vagyok mert hiányzik belőlem egy csomo dolog hozzá.

2021. szept. 18. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Videók stb alapján nem fogsz megtanulni se játszani, se sportolni stb semmit.

A gond ott van hogy ez a játék már már kőbe van vésve, olyanok ellen játszol akiknek van több ezer, vagy tízezer órája a játékban. A gyakorlat teszi a mestert ezt a tapasztalat külömbséget hiába próbálod áthidalni nem fog menni

2021. szept. 18. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4: Igen, ez sajnos már az összes régebbi multiplayer játékra igaz: egy kezdő már akkor sem nagyon tud labdába rúgni, ha nagyon jó képességekkel rendelkezik, és rengeteg időt beletesz.
2021. szept. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!