Hogyan legyek jobb LoL-ban?
23 éves lány vagyok.
Szeretek játszani. (PS4-en szoktam)
Sokat hallottam a League of Legend játékról és ezért gondoltam kipróbálom, de szörnyű vagyok benne, mindig megölnek és úgy felmérgel.
Mindenki így kezdte vagy csak szimplán nem nekem való játék?
Esetleg ha van még pc-re más ingyenes játék nyugodtan ajánlhattok párat. (WoT-ot ismerem és játszottam is vele, nem az én világom.)
Én azt ajánlanám🤷🏻♀️
Tudom, hogy csaj vagy és valszeg minden pali már rád is ugrott, hogy ő majd megtanít játszani, de én is szívesen játszanék veled ha szeretnéd🤷🏻♀️
dehogy ugrottak rám😅
egyébként köszi, lehet élek a lehetőséggel ha abban is béna leszek
Azt mondják, egy MOBA játékban (mint a LoL is) minimum 500 órába kerül, hogy tisztában légy az ALAPOKKAL, de inkább 1000-3000 óra a tanulási idő. Szerintem ennyit egy játék sem ér meg. Inkább próbálkozz olyasmikkel, mint pl. az én két lányom kedvencei:
Path of Exile (akció-szerepjáték)
Warframe (akciójáték)
Neverwinter (multiplayer RPG, MMORPG)
Guild Wars 2 (MMORPG)
Dauntless (szörnyvadászat)
Egyikbe sem kell ezer órákat tenni (bár lehet), azonnali sikerélményt adnak, rengeteg mindent lehet bennük csinálni, és húsz percre is le lehet ülni hozzájuk.
Ha nincs valaki ismerősöd akivel kezdetnek tudnál ARAM módban játszani, akkor szerintem add fel azt, hogy PC-n MOBA-val játsol. Az idegeidet fogod tépni, rengeteg játékismeret kell hozzá és PS4-hez képest egy visszalépés.
Inkább nézd meg a Riot Gamestől a több játékot, amik újak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!