Úgy érzem, hogy leragadtam és nem fejlődök tovább, hogyan legyek jobb egy játékban (Apex Legends)?
Aki ismeri ezt a játékot annak írom főként, de köszönöm ha elolvasod!
Ez a játék a legjobb példája annak, hogy nem fejlődik az agyam semmit már, vagy talán még rosszabb is vagyok mint régen és nem értem miért..
2. szezontól kezdve játszom rendesen (2019 július) és azóta nem fejlődtem számottevően benne, voltak néhol jobb alkalmaim, pl elértem 3x is a diamondot rankedben, összejött 16 kill (ez volt a max solokent trioban), de még egy 20 kill vagy 4K damage badget se sikerült megütnöm egyik karakterre sem, több haverom már megütötte ezeket. Sokszor mintha fejben nem lennék ott, a csapattársaim is kérdezik sokszor mi van velem..
PS5-ön játszom egyébként, mindig is kontrolleres voltam.
Célzásommal nincs nagy gond, vagy kifejezetten jó, közelre főleg, de nem annyira hogy egy sniperrel gyakran merjek menni.
Mi lehet a gond hogy úgy érzem megálltam? Azt gondolom, hogy sokkal jobb is lehetnék.. eddig van a játékban 1816 órám. Nem játszottam soha fix csapatban egyébként, javarészt randomokkal tolom, néha 1-2 haverral..
Mi a titok? Több játékóra?
Normális kajákat eszem, főleg mert diétán vagyok most, ezért semmi cukros stb, és Konditerembe is megyek le újra, apropó az edzés mennyire befolyásolja ezt? Nektek mi vált be?
Kedves válaszoló! A haverjaim PS-en játszanak.
Továbbá az Apex Legends minden platformon ingyenes, nem csap PC-n, mivel free to play játék.
Sokan nem hajlandók elismerni, hogy mindenkinek van egy teljesítménybeli határa, ami fölé nem tud menni akkor sem, ha belepusztul. Ha csak az igyekezeten múlna, akkor mindenki, aki több ezer órát pakol a játékba, TOP játékos lenne. Ott a CS:GO, a legmagasabb rangot az összes játékosnak alig 0,13%-a birtokolja, pedig sok más játékos 10 ezer órát is belerakott, és mégsem jutott feljebb a ranglétrán.
Lehet, hogy neked itt a határ. De ez nem jelenti azt, hogy ne szórakozhatnál jól a játékkal. Egy barátomnak több, mint 120 győzelme van a Warzone-ban, mégis mindig dühöng, ha nem sikerül nyernie. A legtöbb ember már attól is boldog lenne, ha EGYSZER tudna győzni, de neki kudarc az összes meccs, amiben nem nyer.
Én 2019 augusztus óta játszom, ez volt az első játékom konzolon, és lányként nehezebb volt mit ne mondjak :D én nem szeretek rankedezni, van 2 ezer plusz órám a játékba és randomokkal sokkal jobb vagyok mint haverokkal xd
Ahhoz képest ahogy kezdtük sokkal jobbak vagyunk, fejlődni nem éppen a sok órával lehet. Inkább az a lényeg hogy élvezd, de lehet valami az előttem szólokban, lehet nálad ez a határ. Én még azt tudom tanácsolni hogy nézz predátorokat, lehetőleg konzolosat, látni fogod, próbálkozz bevinni pár taktikájuk stb. De ne görcsölj rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!