Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CSGO-ban Hellcase vagy Keydrop...

CSGO-ban Hellcase vagy Keydrop a jobb?

Figyelt kérdés
Ezeken az oldalakon tudok skint szerezni olcsóbban, ingyenesen is van rá mód. Megéri? Biztonságosak ezek az oldalak? Ha igen melyik jobb?

2021. ápr. 21. 23:35
A kérdező szavazást indított:
Keydrop
Hellcase
Egyiket se, nem biztonságos!
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, az adott oldalaknak megéri...
2021. ápr. 21. 23:41
 2/7 anonim válasza:
67%
Biztonságosnak biztonságos oldalak.....Biztonságosan veszítheted el a pénzedet rajtuk. De személyes tapasztalat, hogy a keydrop, ha profitálsz is főleg a battle-scarred skineket fogja dobálni(Amivel az a céljuk, hogy próbáld meg fejleszteni vagy eladni és nyissad az újabb ládát) és ez menjen addig amíg el nem veszíted a pénzedet, bár szerintem a többi is ezt csinálja csak nem ennyire feltűnően. Ha skinek kellenek akkor javasolom, hogy vegyél skint a skinbaron-on vagy a dmarket-en inkább.
2021. ápr. 21. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2016 óta az ÖSSZES külsős trading/gambling oldalt illegálissá nyilvánította a Valve, bármikor elvehetik az ilyen helyekről származó cuccokat, extrémebb esetben letilthatják a felhasználó accountját.

Persze ettől még sokan csinálják, de a lehetőség akkor is fennáll. A fiam barátja nagy arccal mondta, hogy ő már évek óta vásárol ilyen helyekről, és soha nem kapott érte semmit. Rá két hónapra jött egy banhullám, és az összes "kalóz" skinjét elvették (amiket legálisan szerzett, azok megmaradtak, tehát pontosan beazonosítható, hogy melyik volt külsős forrásból származó). Több tízezer forintja ment a kukába (mondjuk aki sz**os skinekért képes ennyi pénzt kiadni, az meg is érdemli).

2021. ápr. 22. 08:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem én köszönöm szépen.

Akkor nem értem hogy a videósok (Mzolee, Drimi vagy külföldi videósok akik a cs.money-t szponzorálják miért teszik) miért teszik. Amúgy is volt ezzel kétségem, hiszen steam bejelentkezést kér, tehát már ott van a jelszavam..

2021. ápr. 22. 11:32
 5/7 z1s2o3l4a5 válasza:
58%
A keydroppot azért tartom jobbnak, mert minden nap nyithatsz 1et inygen, amiből valódi pénzt, goldot, vagy ládát(skines láda) tudsz nyitni. A goldot és a pénzt is el tudod költeni skines ládára, vagy játék ládára. A játék ládában steames játékok vannak, vagy random steam kulcs. Szerintem mindenképpen megéri annak is aki nem csgozik, mert egy nap max 1 percet kell vele eltölteni, és akár több eurós játékokat is ki lehet nyitni. +Nem kell a steam oldalon többszintü, vagy dota2 dolgokat csinálni, hanem egy teljesen uj fiókkal is müködik.
2021. ápr. 27. 18:54
 6/7 anonim válasza:
100%

Hagyjatok fel ezekkel a skines oldalakkal… Én nekem a csmoney volt az ami totál kirabolta a steam fiókomat, emailt, jelszót és telefonszámot is le cserélték… Valószínű, hogy az appjukon keresztül lett beolvasva minden adat ezt már nem tudom, de egy biztos minden tárgyam oda lett sajnos. A steam persze vissza adta a fiókomat.

Poén az egészben az, hogy azt a híres steam quardot valamiért még is kitudták játszani. Ezek után nem volt kérdés, hogy mindenhol jelszó csere, kétlétcsős dolgok bekapcsolása mindenhol. Bár ez csak egy nehezítés nekik nem védelem…

2021. júl. 17. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A tartalomgyártók akiket említettél, azért csinálják, mert fizet nekik az oldal, hogy reklámozzák azt. A hétköznapi kis embereket kirabolják, a nagy neveknek pedig ingyen pénzt adnak, hogy a videókban úgy tűnjön, meggazdagodhatsz, ha te is elkezdesz játszani ezekben az online kaszinókban.
2021. júl. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!