Csak szerintem volt a Doom 3 ezerszer jobb, mint az új?
Figyelt kérdés
Sokkal izgalmasabb volt. Jobb története is volt. Tényleg horrorisztikus volt a játék és a hangulata.
Ez az új meg... csak mész és lősz meg darálsz össze-vissza és annyi..
2021. márc. 21. 21:56
1/8 anonim válasza:
"csak mész és lősz meg darálsz össze-vissza és annyi.."
Ahogy abban eghy doomban lennie kell. A 3. rész volt a kakukktojás mindig is.
2/8 A kérdező kommentje:
De szerintem jó értelemben kakkuktojás. Mennyivel jobb lett volna, ha az újat is hasonlóra csinálják..
2021. márc. 21. 22:10
4/8 anonim válasza:
Csoki vagy vanília a jobb? Kb ilyen szintű a kérdés. Ha szigorúak akarunk lenni, akkor ahogy már írták, a 3 ami kilógott a sorból, a Doom a kezdetektől fogva egy darálós shooter volt.
5/8 anonim válasza:
Az volt a bajom a Doom3-mal, hogy túlságosan is jól működtette az emésztésemet (befostam).
6/8 Alex Fly válasza:
Hát pedig a Doomnak pont az a lényege, hogy mész és darálsz...
A legjobb, amikor valaki totál felidegesít, ha előkapod az első, eredeti Doomot, elindítod Nightmare fokozaton, aztán iddqd/idkfa; kezedbe fogod a láncfűrészt és meg sem állsz a végéig... Egy Doomba felesleges a sztori meg minden ilyesmi, ami csak elvonja az ember figyelmét a hentelésről!
8/8 anonim válasza:
A bgf-ben a könnyű pályát láncfűrésszel végig viszem. Az eredeti a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!