Ezeket nem ismerem, de a total war szériával a mai napig játszok.
2021. szept. 15. 13:31
2/15 A kérdező kommentje:
a total war olyan mint az age of empires vagy bonyolultabb?
2021. szept. 15. 13:38
3/15 anonim válasza:
Age of Mythology
Spore
Bioshock
ezzekkel szoktam játszani még ma is
2021. szept. 15. 14:06
4/15 anonim válasza:
Nem egészen olyan, de hasonló. A Total War széria inkább az Imperivm-re hasonlít, arra sem teljesen, csak nagy vonalakban. Egyébként nem bonyolultabb.
Egyébként a Doom-al a nyáron játszottam, minden részét kipörgettem az 1-től a 3-ig, és az újakat is. A Quake tervben van szintén.
2021. szept. 15. 14:06
5/15 anonim válasza:
Túl sok jó új játék van ahhoz, hogy ezekkel játsszam még mindig. A maguk idejében beletoltam a Doom-ba és Quake-be pár száz órát, szép volt, jó volt, elmúlt.
De a Lovechess-t ezek mellett a klasszikusok mellett említeni, ez nem kicsit durva... :)
2021. szept. 15. 19:23
6/15 anonim válasza:
Őszintén? Annyira kiforrott a PC-s játékipar, annyi kisebb és nagyobb szereplő van, hogy nem igazán megyek/mennék vissza.
Persze, a 8 bites és egyéb "retro" játékoknak megvan a varázsa, de jelenleg messze nagyobb a felhozatal, mint régen, gyorsabb ütemben jönnek ki, rengeteg a választható műfaj stb.
2021. szept. 16. 09:20
7/15 anonim válasza:
#6: Maximálisan egyetértek. Akik nyafognak, hogy manapság nincsenek jó játékok, azok csak azt bizonyítják, hogy mennyire kevés játékot ismernek. Ha kihagynám a teljes AAA kategóriát, és csak a JÓ indie címekre koncentrálnék, akkor sem lenne időm mindegyikre.
2021. szept. 16. 16:26
8/15 anonim válasza:
Én a régieket szeretem, rendszeresen vagy időnként játszom a Starcraft 1-gyel, a Warcraft 2, 3-mal, Fallout 3-mal, Fallout New Vegassal, Doom, Quake, Quake 2, Baldur's Gate 1-2. Főként azért mert nagyon szeretem, megszoktam a hangulatukat, illetve nem akarok új gépet venni csak azért, hogy fussanak az új játékok rajta. 48f
2021. szept. 16. 16:34
9/15 anonim válasza:
Én tudok még egy okot a retrozásra (vagy annak szeretetére), az pedig a megszokás. Egyszer, valamikor, időt és energiát fektetsz abba, hogy megtanuld a játék mechanikáját. Egy új játéknál ha nem is a nulláról indulsz, de meg kell tanulnod újra a fontosabb mechanikákat, technikákat, mit merre hogyan mennyiért. Ez qva fárasztó tud lenni. Én anno még 2015-ben megvettem a Dragon Age Inquisition-t, mert szerettem az akkori szériát, de megvétel után 3 hátig nem játszottam vele. Megvártam ugyanis egy 4 napos hétvégét, amikor szó szerint leültem és beseggeltem azt a 20-25 órát, ami alatt egyesével átnéztem, elolvastam, megtanultam a dolgokat. Utána mér egész hangulatos volt és akkor se estem ki belőle, ha otthagytam pár napra vagy csak 1-2 órám volt rá. Minél többfelé megy el egy játék, ez a betanulás annál több időt és energiát vesz el.
2021. szept. 16. 16:57
10/15 anonim válasza:
Rendszeresen, legalább annyit, mint újakat. Több retró PC-t is tartok a 90-es évek játékaihoz az autentikus élmény miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!