Szerintetek lesz Quake 5? Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 13:15
1/16 anonim válasza:
Eléggé nyitva hagyták a Quake 4 végét és az id klasszikus játékai az utóbbi időben kaptak néhány elég jó folytatást/rebootot.
2/16 anonim válasza:
Kérdés persze, hogy melyiket folytatnák. Csak a 2 és 4-ben van összefüggő történet. Szerintem inkább a Doom és Wolfenstein lesz folytatva.
3/16 anonim válasza:
Wolf most megint félre lesz téve, Youngblood enyhén szólva sem lett sikeres.
4/16 anonim válasza:
De az várható volt. Nem tudom, hogy projekt menedzsert cseréltek-e, vagy mi van, de bárki, akinek lötyög valami a fejében, az előre tudta, hogy ez nem lesz siker. A közösség már a második rész óta kezdett elégedetlenkedni, hogy merre viszik a történetet.
5/16 anonim válasza:
Szerintem Doomot fognak orrba-szájba nyomatni.
6/16 anonim válasza:
Én örülnék annak. Quake 1-hez hasonló Lovecrafti világ, kastélyokkal, szörnyekkel. Végülis egy stroggos rész se lenne rossz.
7/16 anonim válasza:
Én is örömmel venném persze csak akkor ha nem kellene hozzá 1 milió forintos PC rtx 3090-es grafikus kártyával.
8/16 anonim válasza:
Ha lenne új multiplayer is mellé, akkor igen, single player nem érdekel.
9/16 Vass Gábor válasza:
Ma este 7-től tapadjatok a youtubéra bejelentik a quake 5-öt.
10/16 anonim válasza:
9
Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 re gondolsz ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!