Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%
A 4 sokkal jobb. Realisztikusabb,jobb fizika,sok épületbe be lehet menni,jobb rendőr fizikák,jobb story stb... A V lett pudig
2021. okt. 4. 14:59
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
realisztikusabb LOL, nagyon realisztikus hogy megbotlasz egy kavicsban és úgy 100 méteren át bukdácsolsz, meg nekikoccansz az előtted lévőnek és kirepülsz a szélvédőn, meg amúgy ha olyan realisztikus lenne lehetne driftelni az erős kocsikkal, pl azzal a Sultannal, de nem lehet ... Inkább olyan hold fizikája van a játéknak, mintsem valós
2021. okt. 4. 22:52
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
De amugy a realisztika se mindig jobb amugy sem. Melyik a jobb az hogy a ruha rateleportalodik a karakterunkre vagy ha azt kellene nezni hogy felhuzza. Melyik a jobb vegtelen benzin vagy hogy 10 percenkent tankolni?
2021. okt. 4. 23:05
 24/27 anonim ***** válasza:
53%
#23 a Days Gone-ban nekem ez volt ami miatt töröltem a francba, nagyon jó egy olyan játékkal játszani ahol egy motoros banda tagja vagy, motorozni tudsz a zombi apokalipszisban DE örökké kifogy a benziiiin... persze majd valamikor tudod upgradelni de fuck off...
2021. okt. 5. 00:02
 25/27 anonim ***** válasza:
34%

24-es a Days Gone alapbol unalamas volt a kuldetesek miatt is es tele van fps dropping-al, bug-okkal.

Keszitettem is egy rovid glitch videot rola

[link]

2021. okt. 5. 08:39
 26/27 anonim ***** válasza:
13%

Ezen az oldalon nincsenek igazi gta fanok. Mikor megjelent a IV ámultunk, hatalmas grafikai előre lépés volt, és egy olyan atmoszférát hozott ami lenyűgöző volt.

Nekem a SA a kedvencem a IV szerintem nagyon jól sikerült, az V is jó lett, de nem a singleplayer nekem volt annyira lekötő mint a IV.

2021. nov. 28. 01:19
 27/27 anonim ***** válasza:
38%

"Ezen az oldalon nincsenek igazi gta fanok"

Ne te dontsd mar el ki az igazi GTA fan. Nekem 2013-ig nem volt Xboxom, adding a ket Vice city-vel es a San Andreas-al jatszottam. A GTA 3 es a GTA Liberty City nem jottek be. Majid mikor meg jott a boxom egybol a GTA 5-ot vettem meg. A GTA 4-et halaszgattam a masik ket Liberty City-ben jatszodo jatek miatt, mikor miutan megvettem nem is jatszottam vele sokat.

Egyszeruen nem az a szint nalam, ennyi. Unalmas kuldetesek (ameddig eljutottam), erdektelen karakterek es unalmas varos.

2021. nov. 28. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!