Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 20:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Roman a 4 ben nagyon nagy arc, Niko se piskóta, annyira azért nem rossz a 4...
2021. szept. 22. 07:16
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
#11 attól függ, ha ez az első gengszter világú játékod akkor lehet, de már a Mafia 1 milliószor jobb történetet tett le az asztalra 2002-ben (maga a játék elég esetlen, azt aláírom). Nem tudom milyen a videojátékos múltad, de egy Solid Snake-hez képest Niko eléggé "piskóta" :D
2021. szept. 22. 09:39
 13/27 A kérdező kommentje:
És akkor Trevorhoz mit szólsz az 5 ből? 😂
2021. szept. 22. 10:37
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
antipatikus, nem jött be egyáltalán. Akkor már inkább Michael, tetszik hogy az egykori bűnöző jó útra tért de akarata ellenére mindig visszarángatják a bűnös életbe :D Franklin érződik rohadtul töltelék karakternek, nagyon látszik hogy csak a kötelező feka miatt került bele, meg hogy a San Andreas rajongóinak imponáljanak, de valahogy olyan semmilyen lett, lehet ha kicsit több időt kapott volna a sztoriban. Talán ez is a legnagyobb baj a GTA5-el, hogy a világmegváltó újításnak szánt dolgok működnek pont a legkevésbé, ennek a karakterek közötti váltogatás küldetések közben nem sok értelme volt, és a különleges képességeknek sem, talán franklin profi vezetős képessége még jó is volt, de a másik kettőnek ehhh. Na meg persze azon kívül hogy a gta online egy rakás szar, telehányják mindenféle cuccal de olyan árakat adnak nekik hogy még egy rohadt autó is több millió rp-be kerül, és a legtöbb rp amit egy küldetéssel tudsz szerezni 20.000. A heistok meg kész kínszenvedések ha nem barátokkal csinálod, mert mire összejoinolnak az emberek, meg meghalnak a balfaszok és akkor kezdheted előről ehhhhh
2021. szept. 22. 12:22
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
Igy van Trevor szemelyiseget tul toltak, nem birtam egyaltalan pedig a GTA 5-ot imadtam. Micheal tenyleg erdekes es jo karakter, viszont az en kedvencem a harom kozul Franklin es a mellek szereplok kozul Lamar.
2021. szept. 22. 12:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Trevor pedig nagyon nagy arc én szerintem, ha nem rakják bele akkor nem lett volna ilyen poénos a gta 5...
2021. szept. 25. 10:49
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ossze rakhattak volna a GTA 4-es Niko-val Trevor-t. Az egyik azert volt "vicces" mert ruszki akcentussal beszelt a masik meg azert mert egy pszichopata akinek duhkirohanasai vannak, hianyzik az anyukaja es van egy nagy szerelme akiert sir.
2021. szept. 25. 11:30
 18/27 anonim ***** válasza:
41%
#17: Meglepne, ha ruszki akcentussal beszélne, mert a Niko Bellic (pontosabban: Belić) szerb név. A játékban többször is elhangzik, hogy Niko szerb.
2021. szept. 25. 13:14
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Az akcentus elegge hasonlit mivel, meglepi mind a ket orszag a szlav nyelvek egyiket beszeli.
2021. szept. 25. 13:31
 20/27 anonim ***** válasza:
68%
(Oroszorszag es Szerbia)
2021. szept. 25. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!