Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Melyik a jobb rész GTA 4 vagy 5?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
VC
2021. szept. 13. 20:53
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
4
2021. szept. 14. 00:20
 3/27 anonim ***** válasza:
69%
A 4-et én végig sem bírtam játszani. A sztorija még okés is lenne, de olyan rettentő semmilyen, mosott világa és látványa van, ami minden erényét a sarokba taszítja. Az 5 szerintem minden tekintetben jobbra sikerült.
2021. szept. 14. 02:39
 4/27 anonim ***** válasza:
69%
#3 vagyok, halkan hozzátenném, számomra a Sand Andreas és a Vice City a két legjobb GTA játék a mai napig.
2021. szept. 14. 02:40
 5/27 anonim ***** válasza:
65%

Egyiket sem szeretem, de ha muszáj választani, akkor az V.

A 4. rész a sorozat mélypontja. Megpróbálták komolyra, sötétre, realisztikusra venni, de ez a széria sosem erről szólt. Az autók vezetése pedig rémálom. Sokan rejszolnak arra, hogy milyen élethű, de ezek az emberek még sosem vezettek igazi autót. Akkor már ezerszer inkább az V. rész "arcade" járgányai.

2021. szept. 14. 14:46
 6/27 A kérdező kommentje:
Mindenki talpig szidja a 4 et?
2021. szept. 14. 16:05
 7/27 anonim ***** válasza:
30%

Nem viccbol irom de a 4-et ki sem tudtam jatszani annyira untam.

A GTA 5 viszont remek elmeny volt. Mar kb. 10-szer kijatszottam.

De a kedvencem a San Andreas marad.

2021. szept. 16. 10:03
 8/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek a 4 sztorija nem jó?
2021. szept. 16. 13:52
 9/27 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom nem szoktam a cutscene-eket nezni.

A kuldetesek nem jottek be meg a varos hangulata. Nem szerettem a GTA 3-at es a Liberty City-t sem.

2021. szept. 16. 14:23
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

szerintem qrva unalmas a 4, semmi fősztori, a karakterek unalmasak és érdektelenek... a két kiegészítő már sokkal jobb, a motoros bandás egész jó maffia szerű sztori, a Gay Tony-s meg izgalmas és változatos, de a fizika még mindig az a borzalmas 4-nek a fizikája... habár multiban jól jött a "reliasztikus" fizika, mert egész jól lehetett a reptéren stuntolni, meg egymás alá lövöldözni az RPG-ket, de kb ennyi.

Az 5-ben minden jobb, mint a 4-ben, plusz még sok mást is hozzátett, szerintem nagyon jó játék, egyedül egy nem tetszik, az a hülye kamera a repülőkhöz, baromi idegesítő hogy a kamerával együtt dől a gép, a Vice Cityben meg San Andreasban sokkal jobb volt. (A Vice Cityben is volt repülő :P )

2021. szept. 22. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!