Egyiket sem szeretem, de ha muszáj választani, akkor az V.
A 4. rész a sorozat mélypontja. Megpróbálták komolyra, sötétre, realisztikusra venni, de ez a széria sosem erről szólt. Az autók vezetése pedig rémálom. Sokan rejszolnak arra, hogy milyen élethű, de ezek az emberek még sosem vezettek igazi autót. Akkor már ezerszer inkább az V. rész "arcade" járgányai.

Nem viccbol irom de a 4-et ki sem tudtam jatszani annyira untam.
A GTA 5 viszont remek elmeny volt. Mar kb. 10-szer kijatszottam.
De a kedvencem a San Andreas marad.

Nem tudom nem szoktam a cutscene-eket nezni.
A kuldetesek nem jottek be meg a varos hangulata. Nem szerettem a GTA 3-at es a Liberty City-t sem.

szerintem qrva unalmas a 4, semmi fősztori, a karakterek unalmasak és érdektelenek... a két kiegészítő már sokkal jobb, a motoros bandás egész jó maffia szerű sztori, a Gay Tony-s meg izgalmas és változatos, de a fizika még mindig az a borzalmas 4-nek a fizikája... habár multiban jól jött a "reliasztikus" fizika, mert egész jól lehetett a reptéren stuntolni, meg egymás alá lövöldözni az RPG-ket, de kb ennyi.
Az 5-ben minden jobb, mint a 4-ben, plusz még sok mást is hozzátett, szerintem nagyon jó játék, egyedül egy nem tetszik, az a hülye kamera a repülőkhöz, baromi idegesítő hogy a kamerával együtt dől a gép, a Vice Cityben meg San Andreasban sokkal jobb volt. (A Vice Cityben is volt repülő :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!