Ha veszek egy Playstation 5 kontrollert PC-hez, akkor ugyanúgy fog működni mintha PS 5-ön haeználnám?
Xbox360 kontrollereket láttam interneten 7-8 ezer forintért. Megéri vagy inkább amit linkeltél az éri meg jobban?
Szimulátorozni nem szoktam szóval lehet nekem elég csak a sima kontroller 😄
Xbox kontroller is tud olyat, hogy rezegteti magát - ha támogat ilyen funkciót a játék. Pl. a Life is Strange-ben a legelején a mennydörgéssel szinkronban rezeg, a kiegészítőben szintén a legelején ahogy a vonat dudál és fékez. Nyilván a játék alatt is rezeg. Vagy a Hellblade Senua's Sacrifice-nél mikor leugrasz valahonnan vagy megütnek, illetve mikor fókuszt nyomsz meg azon a pályán ahol nem látsz - a kontroller rezgésére figyelve találod meg a kiutat. De ott a Detroit Become Human, az minden apró dologra rezzenti a kontrollert, pl. ha a karaktered megfog valamit, leteszi.
Nyilván te olyat akarsz, amit TheVR Pisti mondott a PS5 kontrolleréről, hogy felkeményedik a ravasz. Ilyet nem tud, ehhez PS5 kell. Xbox kontrollert vegyél, kb. minden játék támogatja PC-n, mellé nem tudsz ilyennel nyúlni.
Köszönöm a válaszokat. Bocsi hogy ilyen sok időbe telt hogy írok.
Ezt most találtam azt írja jó PC-hez. Ez js jó vagy inkább az xbox one kontroller legyen.
Utángyártottnak tűnik a PowerA márka gondolom ezt jelenti. Hát nem tudom, árban már nincs messze az eredeti Microsoft XBOX One kontrollertől, olyan 5-6 ezer kéne még kb.
Szóval é nlehet még gyűjtenék arra ,de ha ez tetszik, vedd ezt.
Minőségileg lehet kicsit rosszabb lesz, mint az original Microsoft (gombok, stickek).
Hát nem tudom hogy most mi legyen az a baj hogy én nehéz vagyok ilyen döntésekben.
Ha te azt mondod hogy a One az jobb mert minőségibb akkor lehet az lesz. De majd meglátom.
Köszi szépen 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!