The sims 2- ben eltüntek a házbol a bútorok. Mit csináljak hogy visszakajan?
A The sims 2-ben tegnap este egy pillanatra kikoltoztetem a csaladomat a házból es amikor visszaköltöztettem már semmilyen bútor nem volt a házban pedíg rengeteget dolgoztam a házzal! HELP
Köszi előre is a válaszokat!!
Svédek járhattak arra.
Ez amúgy nem játék kérdés?
Sims 4-be ugyanez van, csak ott a Galleryből szedtem le egy fullos házat, beköltöztettem a simet, egy ideig ott lakott, még csiszolgattam is a házon, aztán egy időre összevontam egy másik családdal egy másik városban, amikor visszamentem meg full üres volt a ház, csak az épített dolgok maradtak, a bútorzat teljesen eltűnt. Utána miután ledózeroltam és letöltöttem ismét, vettem észre hogy a családi eszköztár úszik a rengeteg bútortól, oda rakta be mindet. Szóval ez úgy néz ki több játékon átívelő dolog, az fura hogy rá se kérdez akarom-e egyáltalán kiüríteni a bútorokat.
A lényeg, ha rámentettél azóta, akkor már sajnos visszacsinálni nem tudod, újra kell bútoroznod kézzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!