Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Férfiként van értelme a Star...

Férfiként van értelme a Star Stable nevű játékkal játszani?

Figyelt kérdés
Most találtam rá így tök spontán fajin kis játéknak tűnik, de mellé nagyon csajosnak is. Van egyáltalán olyan fiú aki játszik vele? Gondolkoztam hogy kipróbálom csak nem tudom mennyire kötne le.
2021. júl. 24. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy az egész játék nyelvezete iszonyú gyerekes, látszik rajta h kb 10 éves kislányoknak készült. Akkoriban engem is lekötött, de ha már ma felmegyek játszani iszonyat gyorsan megunom. Ezen kívül a nagy része fizetős. 5. Szintig ingyenes csak, utána Star ridert kell venned ami ha nem 1-2 hónapra veszed 12 ezer forint.
2021. júl. 24. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú létemre több mint 6 éve játszom vele. Őszintén szerintem nem érdemes elkezdeni, iszonyat pénznyelő. Én csak a lovak miatt játszom, a karakter nem is lehet sajnos fiú csak csaj mert a story egy lány köré van építve (bár ezt semmibe nem telne megváltoztatni, de nem fogják). Ha több tízezer felesleges forintod és rengeteg időd van, és szereted a lovakat, akkor megéri. Egyébként nem ajánlom. Nem rossz játék, de gazdag kislányoknak van, nem átlag fiúknak sajnos.
2021. júl. 24. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, az 5. szintig nem fizetős, így nem kerül semmibe, ott már el tudod dönteni felkeltette-e az érdeklődésed eléggé. Attól még hogy a karakter csak lány lehet én nem feltétlem csajos játéknak mondanám, hanem inkább gyerekeknek valónak, de attól még el lehet vele ütni az időt.
2021. júl. 24. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Nem azért mert férfi vagy hanem mert eléggé nyeli a pénztárcád tartalmát (vagy akarja) és az egész élmény elég gagyi.

Imádtam az eredeti single player játékokat (és ajánlom őket ha érdekel ez a lovas dolog) de az onlineban max két hétig bírtam.

2021. júl. 24. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
igazából ez a te döntésed, de én azt mondanám próbáld ki, egy ideig ingyenes, ha meg leköt, vedd meg a játékot
2022. jan. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!