Férfiként van értelme leélni a maradék életemet (37 vagyok) ha a kisebbségi komplexusom és a gyenge külsőm miatt nem mertem soha megszólitani egyetlen lanyt/nőt se, illetve csak idős, csúnya vagy kövér nők mutatnak érdeklődést irántam?
Milyennek kéne lenned a korodban?
Próbalj ahhoz felnőni és úgy elindulni .
Valami....
attol függ mennyi van még hátra az életedből
úgy élj mintha bármikor meghalhatnál,ahogy leirod magad nincs veszitenivalod
"ha a kisebbségi komplexusom és a gyenge külsőm miatt nem mertem soha megszólitani egyetlen lanyt/nőt se"
Akkor meg mit fosol? A legrosszabbat még nem is ismered, amikor megszólítod és elzavar a faxba. :)
Mondd meg őszintén: mi veszteni valód van pillanatnyilag? Mivel lesz szarabb az életed, ha odamész egy csajhoz és azt mondod neki, szia, Peti vagyok?
Van-e értelme?
Figyelj már, ha nincs örömöd az életben, ne várd, hogy majd jön egy nő és csinál neked élvezhető életet. Előbb legyen egy életed, amit szeretnél élni, és csajozz. Lehet nagyon kegyetlen a mondandóm, de senki nem akar olyannal együtt lenni, aki azon tűnődik, hogy szenvedje még ki a hátralevő 30-40 évet az életéből, és azt akarja, hogy más hozzon színt az életébe. Akkor inkább vegyél kisállatot.
#6 nem tudom miről beszélsz, 50 év alatti nő még csak rám se néz egyetlen társkeresőn se.
Nyilván egy sikeres gazdag luxusautóból kiszálló pasi barkit megkap, de a villamosmegállóban egy 37 éves vén szxrnak számít.
Még milyen csodálatos korról beszélsz? A szívroham , elhízás , impotencia nem hiszem hogy az élet legcsodálatosabb dolgai...
#8 milyen örömökröl beszélsz?
A magányos tvzés, éhbérért dolgozás, a nulla szex és az undorodó tekintet mellett legyek nagyon boldog ? Ez kicsit nehezen megy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!